Rebel Wilson

Rebel Wilson arată perfect în rochia roșie pe care a purtat-o și Meghan Markle

Actrița a arătat perfect în aceeași ținută pe care a îmbrăcat-o Ducesa de Sussex.
Rebel Wilson a avut o aparitie impresionanta la gala NFL Honors, desfasurata sambata. Ea a stralucit si pe platourile de filmare ale productiei „Pooch Perfect” intr-o rochie de un rosu aprins, creata de brandul de lux Safiyaa, o piesa pe care a purtat-o si Meghan Markle.

„Imi place la nebunie cum arat in rochia asta!”, a scris pe Instagram vedeta din „Pitch Perfect”.

„@rebelwilson in tinuta @safiyaa_official pe platoul de filmare al @poochperfect”, a scris pe aceeasi platforma de socializare stilista actritei australiene, Elizabeth Stewart.

Rochia lansata de Meghan Markle


Vedeta in varsta de 40 de ani si-a asortat rochia cu o pereche de pantofi rosii, o alegere pe care a facut-o si Meghan Markle in 2020, cand a asistat la un festival de muzica militara impreuna cu sotul ei, Printul Harry.
La acel eveniment, unul dintre ultimele la care cuplul a participat in calitate oficiala a casei regale britanice, ducesa si-a accesorizat rochia cu pantofi Stuart Weitzman si un clutch Manolo Blahnik de aceeasi culoare, rosu. Harry a purtat atunci o jacheta rosie, scrie People.

Meghan Markle a mai purtat anterior aceasta rochie, dar intr-o alta culoare. In 2018, ducesa a imbracat versiunea albastra, in timpul unei vizite in Fiji, cand era insarcinata cu fiul ei, Archie. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod