Un weekend plin...

... de evenimente frumoase! Concerte de muzică bizantină, târg vintage şi handmade la Uranus 144, plimbări in aer liber pentru sănătate, iar lista continuă.

Inspiră-te din coafurile tradiţionale

În era globalizării, influenţele culturale îşi pun amprenta şi asupra coafurilor şi stilurilor pe care le alegem când vine vorba de păr. Fie că alegi influenţe asiatice, afro, europene sau gypsy, poţi realiza coafuri simple şi fermecătoare în cel mai scurt timp.

Mike Tyson va fi tată pentru a opta oară

Soţia fostului pugilist este însărcinată şi urmează să nască în ianuarie, potrivit femalefirst.co.uk.

Courtney Cox nu se poate împăca cu gândul că îmbătrâneşte

Courtney Cox, actriţa care interpretează rolul Monicăi Geller în serialul "Prietenii tăi" ("Friends"), nu se poate împăca deloc cu gândul că trecerea anilor îi lasă urme de neşters pe chip.

Angelina Jolie: "Nu am prieteni"

Angelina Jolie a declarat că vorbeşte cu Brad Pitt şi cu copiii săi despre actele sale caritabile pentru că nu are prieteni cu care să vorbească, p0otrivit femalefirst.co.uk.

Soluţii de depozitare pentru băile mici

Băile de mici dimensiuni, în care parcă sunt strecurate cu greu chiar şi cele trei elemente esenţiale - toaleta, chiuveta şi cada, nu prea lasă loc de desfăşurare atunci când vorbim de depozitarea produselor specifice unei băi.

Angelina Jolie, în Pakistan, în scop caritabil

Angelina Jolie a plecat în Pakistan pentru a ajută la strângerea de fonduri pentru persoanele afectate de inundaţii, potrivit femalefirst.co.uk.

Bonsaiul, frumuseţe în miniatură

Realizarea bonsailor este o adevărată artă, dezvoltată de-a lungul a mii de ani în China şi Japonia. Bonsaii nu sunt altceva decât copaci sau arbuşti în miniatură, dar dificultatea cu care sunt obţinuţi le sporeşte farmecul şi ne determină să îi preţuim la adevărata valoare.

Secrete pentru slăbit de la antrenorii vedetelor

Vrei să ştii cum reuşesc vedetele să se menţină în formă şi să arate perfect? Evident, timpul pe care îl au la dispoziţie şi banii de care dispun nu sunt de ignorat, dar cel mai important este că lucrează cu antrenori de top, care cunosc trucuri şi mici secrete pentru rezultate rapide şi de durată.

Katy Perry vrea cetăţenie britanică

Cântăreaţa americană, care este logodită cu actorul britanic Russell Brand, plănuieşte să aplice pentru dublă cetăţenie, imediat ce se va căsători cu acesta, potrivit femalefirst.co.uk.

Lady Gaga a fost spitalizată de şase ori anul trecut

Lady Gaga a fost spitalizată de şase ori anul trecut din cauza dietelor extreme pe care le-a ţinut, potrivit femalefirst.co.uk.

Tony Blair: "Bono ar fi putut fi un preşedinte sau un premier excelent"

Fostul premier britanic Tony Blair, este convins că rocker-ul irlandez Bono ar fi putut să conducă lumea, dacă ar fi ales o carieră politică în locul uneia muzicale, potrivit femalefirst.co.uk.

Richard Gere s-a accidentat pe platoul de filmare

Richard Gere şi-a dizlocat umărul filmând o cascadorie pentru noul său film, The Double, potrivit femalefirst.co.uk.

Puff Daddy, dat în judecată de o fostă angajată

O femeie care susţine că l-a ajutat pe Puff Daddy să se lanseze, îl dă în judecată pe acesta pentru 12 milioane de dolari, susţinând că Daddy a concediat-o pentru că este bătrână, potrivit site-ului tmz.com.

Vineri - târg de bunătăţi, petreceri şi festivaluri

Vineri, 3 septembrie, savurezi bunătăţi tradiţionale româneşti, la Muzeul Ţăranului Român, te distrezi la o petrecere cu Chuck Norris şi îţi cumperi câteva cărţi de pe Lipscani.

J.K. Rowling a donat 10 milioane de lire unei clinici

Autoarea seriei Harry Potter, scriitoarea britanică J.K. Rowling, a donat uriaşa sumă de 10 milioane de lire pentru înfiinţarea unei clinici de cercetare în domeniul sclerozei multiple.

Te gândeşti să îţi schimbi profesia? Află ce ţi se potriveşte!

În timpul unei astfel de situaţii economice, cum este aceasta pe care o traversăm, schimbarea profesiei ar părea un lucru foarte riscant. Dar tocmai acum, cele mai multe persoane fac acest lucru, fie că asta îşi doresc, fie pentru că nu au altă soluţie.

Paris Hilton, la un pas de a fi "interzisă" în cluburile din Las Vegas

Se pare că moştenitoarea imperiului Hilton nu a avut o săptămână prea bună.

Miercuri - comedy show, Woodstock si disco

Miercuri, 1 septembrie, te delectezi cu un comedy show, cu Woodstock Music & Film, la Woodstock Cafe şi la un disco party in Revenge.

Sfaturi eco pentru bucătăria ta

Mici gesturi, pe care ne-am obişnuit să le tratăm cu indiferenţă, ne pot ajuta să tăiem destul de mult din valoarea facturilor la apa, energie electrică sau gaze naturale. Pe de altă parte, astfel de gesturi simple sunt esenţiale pentru viitorul planetei.