20 de animale amuzante care nu țin cont de reguli

Oamenii concep tot felul de reguli, dar asta nu înseamnă că și animalele trebuie să le respecte.
Așa cum o demonstrează și aceste imagini amuzante prezentate de Bored Panda ,unele animale parcă încalcă în mod intenționat regulile, dând dovadă că pot fi rebele în adevăratul sens al cuvântului.

De la câini care își fac nevoiele pe pancartele cu mesajul "Interzis accesul câinilor", la urși care cotrobăie fără grijă în tomberoane concepute tocmai pentru a-i ține la distanță sau păsări care își fac cuiburi pe aparate costisitoare menite tocmai să le alunge prin sisteme complicate cu ultrasunete.


În această ultimă categorie se încadrează în special porumbeii, care se dovedesc a fi foarte încăpățânați, reușind să-și facă cuiburi fix în zonele în care sunt amplasați spini din metal meniți să-i țină la distanță.


Această listă ar fi inclompletă fără pisici, cele mai rebele și independente animale de companie. Ce va face o mâță care nu are voie să se urce pe masă? Va dormi pe masa  din bucătărie, bineînțeles.

Descoperă câteva dintre cele mai amuzante imagini cu animale care sfidează regulile oamenilor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod