Au chemat poliţia ca să oprească o petrecere. Reacţia poliţiştilor a devenit virală

4 iulie, Ziua Naţională a Statelor Unite, este un motiv important de sărbătoare pentru toţi americanii. Petrecerile cu barbeque, artificii şi jocuri distractive sunt nelipsite în această zi.

Respectând tradiţia, o familie din Asheville, Carolina de Nord, a improvizat un tobogan cu apă pe strada din faţa casei. Principiul este simplu: un tobogan din folie de plastic este întins pe o stradă în pantă, iar copiii şi adulţi se dau la vale stând pe saci pentru gunoi. Distracţia nu are cum să lipsească.

Nu toţi vecinii au apreciat metoda acestei familii de a săbători ziua de 4 iulie. Unul dintre vecini a chemat poliţia pentru a opri petrecerea, motivând că toboganul afectează circulaţia pe stradă, iar oamenii fac prea mult zgomot.

Dar când poliţiştii Carrie Lee şi Joe Jones au ajuns la faţa locului şi au constat că totul este în ordine, au făcut ceva ce le-a adus zâmbetul pe buze tuturor: oamenii legii s-au dat la rândul lor pe tobogan!

"Când doamna poliţist a cerut un sac de gunoi, nu ne venea să credem.

Dar şi-a scos staţia de la brâu şi apoi s-a dat pe tobogan", a declarat pentru ABC News Katlen Joyce Smith, una dintre invitatele la petrecere. Pentru că celălalt poliţist nu a încăput pe un sac de gunoi, unul dintre copii i-a adus o saltea gonflabilă.

Gestul poliţiştilor a devenit viral pe reţelele de socializare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
4 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod