Studiu: Ce joburi au oamenii predispuși să înșele?

Cei care lucrează în mediul bancar sunt cei mai infideli, urmați la distanță mică de cei care lucrează în mediul aviatic, precum piloți sau stewardese.
Locul de muncă este de multe ori o sursă de drame, povești încâlcite, bârfe, dar și aventuri amoroase. Iar un sondaj efectuat de un site de dating a scos la inveală faptul că unele profesii predispun la infidelitate, potrivit mirror.co.uk. În cadrul sondajului au fost chestionate 5000 de persoane care au relații extraconjugale, iar rezultatele sunt cât se poate de interesante.

Se pare că cei care lucrează în mediul bancar sunt cei mai infideli, urmați îndeaproape de cei care lucrează în mediul aviatic, precum piloți sau stewardese.
Pe locul trei se află persoanele care activează în sistemul medical, adica medicii, asistentele sau infirmierele.

Studiul a mai dezvăluit că două din trei femei care își înșală partenerul de viață, adică 65% dintre acestea, au o aventură la locul de muncă. Femeile infidele care au participat la acest sondaj au mai spus că unul dintre beneficiile relațiilor amoroase cu un coleg de serviciu este acela că fac munca mai interesantă, plăcută și mai ușoară. Dar 85% dintre ele nu recomandă relațiile extraconjugale cu un coleg.

Motivul este acela că o aventură cu un coleg se poate termina foarte prost, așa cum susțin 70% dintre femeile chestionate, iar faptul că va trebui să lucrezi în continuare cu acea persoană îți poate complica mult viața.

21% dintre femeile intervievate au mai dezvăluit că atunci când zvonurile despre o aventură amoroasă au apărut la locul de muncă, sunt șanse mari ca și partenerul de viață să descopere infidelitatea.

Iată topul profesiilor predispuse la înșelat:


1.Domeniul financiar: bancheri, brokeri, analiști financiari etc.
2. Domeniul aviației: piloți, stewardese, controlori de trafic etc.
3.
Sistemul medical: medici, asistente, infirmiere etc.
4. Mediul de afaceri: directori, manageri, secretare etc.
5. Sport: sportivi, antrenori, manageri sportivi etc.
6. Artă: muzicieni, actori, fotografi, impresari etc.
7. Joburi de noapte: DJ, dansatoare, animatoare, chelneri etc.
8. Comunicare: jurnaliști, specialiști PR etc.
9. Mediul juridic: avocați, judecători, procurori etc.
10. Alte profesii
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod