Bărbat fatal

S-a aflat care este tipul de bărbat căruia nicio femeie nu îi poate rezista

Un studiu ştiinţific a demonstrat faptul că nu aspectul fizic al unui bărbat contează cel mai mult în ochii femeilor. Află ce le trezeşte interesul!
Conform Brightside, un studiu realizat de oamenii de ştiinţă a arătat care sunt de fapt calităţile pe care un bărbat trebuie să le aibă pentru ca o femeie să se simtă atrasă de ei. Şi dacă cu toţii am crede că aspectul fizic şi simţul umorului ocupă primele poziţii, aceştia au demonstrat că este total greşit.

Se pare că bărbaţii care acţionează cu mai multă încredere sunt mult mai atractivi în ochii femeilor decât cei preocupaţi de fizicul şi înfăţişarea lor.
Aceia care nu sunt atât de frumoşi, însă sunt încrezători în forţele proprii au mai mult succes în ceea ce priveşte relaţiile cu sexul opus.

Acest studiu a fost realizat cu ajutorul a 96 de bărbaţi şi 103 femei care au avut parte de întâlniri rapide în care au conversat timp de trei minute. Rezultatul a arătat că persoanele masculine care se credeau mai atractive decât erau de fapt au fost găsite mult mai intersante decât cele care chiar arătau fizic mult mai bine.

Pe lângă acest lucru, a mai reieşit şi faptul că acei bărbaţi care sunt mai puţin preocupaţi de aspectul lor fizic vor creşte copii încrezători, iar cei care arată foarte bine sunt mult mai predispuşi la infidelitate.


Dacă pe primul loc în topul calităţilor care îi face pe bărbaţi atractivi în ochii femeilor este altruismul, cu siguranţă cel de-al doilea este încrederea pe care aceştia o emană.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod