Sezonul reducerilor la accesorii şi mobilier pentru casa ta!

După Sărbători cu mese pline, excursii şi cadouri costisitoare, bugetul celor mai mulţi dintre noi este grav afectat. Cui îi mai arde de redecorări, renovări şi cumpărături pentru casă?

Cum să strângi bradul de Crăciun fără să-ţi distrugi casa

Perioada Sărbătorilor a trecut şi am rămas cu amintiri frumoase în urma lor, dar şi cu bradul care trebuie dezpodobit şi o mulţime de decoraţiuni de strâns şi depozitat. Iată câteva

Arată ca o divă: 5 schimbări de look ca să începi anul super-sexy

La început de an, simţim o dorinţă nebună de a schimba tot felul de lucruri. Ne facem promisiuni, ne dorim să arătam mai bine şi de obicei începem cure de slăbire şi ne transformăm stilul de viaţă.

7 tratamente speciale ca să fii sexy la petrecerea de Revelion

De Revelion, trebuie să fii cea mai sexy apariţie de la petrecere! Dar pentru asta, trebuie să apelezi la câteva trucuri de înfrumuseţare care te pot face să arăţi irezistibil.

Fii frumoasă: 50 de machiaje sexy, speciale pentru noaptea de Revelion

Aştepţi cu nerăbdare noaptea de Revelion, în care plănuieşti să te distrezi la maximum? Ca să te simţi cu totul senzaţional, trebuie să arăţi pe măsură, iar în acest caz, machiajul este asul tău din mânecă.

50 de coafuri speciale pentru Revelion, ca să arăţi sexy la petrecere

În noaptea de Revelion vrei să arăţi ca o adevărată divă, iar coafura este un element esenţial. În funcţie de locul în care va avea loc petrecerea, de tipul invitaţilor şi de vârsta ta, coafură trebuie cu siguranţă adaptată situaţiei.

6 trucuri naturale ca să ai păr strălucitor

De cele mai multe ori, produsele cosmetice pe care le folosim pentru ca părul să devină mai suplu şi strălucitor nu fac altceva decât să acopere firele de păr cu un strat de substanţe sintetice care reflectă lumina, fără să-i îmbunătăţească structura.

Cum să arăţi perfect iarna asta: 25 de machiaje speciale de Sărbători

Culorile strălucitoare, pline, nuanţele calde, clasice pentru Sărbători sunt alegerile ideale pentru machiajul tău de Crăciun. Te poţi pune în valoare prin intermediul nuanţelor cu glittere, a machiajelor care scot în evidenţă buzele, printr-un roşu clad şi puternic sau printr-un machiaj care pune în valoare ochii.

7 trucuri ca să-ţi creezi un stil sexy-retro. Fii o divă clasică!

Stilul retro este în trend, este foarte sexy şi nu trebuie să depui prea mult efort ca să arăţi cu totul special. De la coafuri, machiaj, haine sau poşete, poţi adopta un stil retro foarte sexy şi elegant.

Cum să-ţi aranjezi masa de Crăciun

De Crăciun, toată familia se aşază în jurul mesei. Este una dintre cele mai importante sărbători şi o ocazie minunată pentru a-i aduna pe toţi cei dragi împreună. Aranjarea

Cum să-ţi schimbi radical stilul de machiaj şi să ţi se şi potrivească

Te-ai obişnuit să te machiezi într-un anumit fel şi parcă pur şi simplu nu mai ieşi din rutina în care ai intrat? Poţi face câteva schimbări cu rezultate radicale ale stilului tău de machiaj. Cu siguranţă cei din jurul tău vor remarca schimbarea pozitivă şi vei primi tot mai multe complimente! Iată ce trebuie să faci:

O bucătărie organizată, ca să găteşti rapid de Sărbători

Pentru că mai este doar un pas până la Sărbători, bucătăriile mai au puţin şi vor fi luate cu asalt. Dacă îţi place să găteşti, atunci cunoşti cu siguranţă sentimentul acela

Marc Anthony nu-şi lasă copiii în maşină cu iubitul lui Jennifer Lopez

Marc Anthony i-a interzis fostei sale soţii, Jennifer Lopez, să-i permită actualului ei iubit să conducă maşina dacă cei doi copii ai cuplului se află la bord.

Decoraţiuni de Crăciun pentru ferestre

Zilele astea, toată lumea scotoceşte după instalaţiile de luminiţe de anul trecut şi mai ales, toată lumea se străduieşte să le descurce cumva. Pe lângă clasicele luminiţe, îţi

Vedeta care ţi se potriveşte: Îmbracă-te ca ea

Fotografiile vedetelor de la Hollywood ne dau impresia că superstarurile arată impecabil, că sunt înalte şi suple. Dar chiar dacă nu sunt chiar aşa, prin vestimentaţia aleasă perfect şi pantofii care le pun în valoare, arată ca şi cum ar fi.

Decor de Crăciun pentru spaţii mici

Într-un apartament mic de bloc nu prea găseşti loc să împodobeşti un brad mare de Crăciun, fără să fii nevoită să te strecori apoi pe lângă el. Dar chiar şi în locurile strâmte poţi

7 paşi simpli ca să faci curăţenie lună pentru Sărbători

Într-unul dintre weekendurile care urmează, cu siguranţă ai programată o sesiune serioasă de curăţenie. În copilărie, în fiecare an o ajutam pe mama (mai mult o încurcam) să facă toată

Aranjamente simple pentru Sărbători

Dacă anii trecuţi priveam cu foarte mare plictiseală şi oarecare enervare isteria Sărbătorilor, anul ăsta nu ştiu ce m-a lovit, dar abia aştept să vină Crăciunul! Deja caut

E vremea orhideelor!

După o vară în care mi-am cam neglijat cele 7 orhidee Phalaenopsis, în special după ce au rămas fără flori şi cu frunzele îngălbenite, am crezut că le-am pierdut şi că vor fi nişte

Hollywood: Copii cuminţi ieri, vedete dezmăţate azi

Când ai faimă, bani şi toată lumea la picioare chiar de la cele mai fragede vârste, nu este de mirare că poţi să o iei razna dacă nu stai foarte bine la capitolul autocontrol. Asta s-a întâmplat cu câteva dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood care şi-au început cariera din copilărie. Iată care sunt: