Cum să incluzi voalul în orice coafură de mireasă. 20 de idei

După ce te-ai decis cum să te coafezi în ziua nunții, urmează o nouă provocare: cum să porți cel mai bine voalul astfel încât să arate impecabil și să nu-ți afecteze coafura.
Iar dacă nu ești convinsă că vrei un voal, ar trebui să te gândești că ziua nunții este singura oportunitate de a purta unul, deci nu ar trebui să o ratezi. Iată câteva metode de prindere a voalului, în funcție de coafura aleasă:

Cocul la ceafă și voalul de mireasă

Dacă ești de acord ca voalul să-ți acopere cocul timp de câteva ore, atunci îl poți prinde deasupra coafurii. Voalul va fi mai înalt și va părea mai scurt. Dar dacă vrei să pui cocul în evidență, atunci prinde voalul sub el.
În acest fel voalul va fi mai apropiat de ceafă și umeri și va părea mai lung.

Părul jumătate prins, jumătate liber

Pentru acest stil de coafură, voalul ar trebui atașat în partea inferioară, în zona părului desprins. Atât voalul, cât și coafura trebuie să fie plasate mai jos de creștetul capului. Numeroase mirese aleg să adauge accesorii de păr interesante în zona de prindere a volului pentru un plus de eleganță.

Părul liber și voalul de mireasă

Buclele lejere se numără printre cele mai populare coafuri pentru nuntă, mai ales dacă îți dorești un look romantic și relaxat. Dar chiar dacă îți lași părul liber, voalul trebuie fixat cumva pentru a rezista întreaga zi.
În cazul în care nu vrei să ai o sută de agrafe în păr care să-ți susțină voalul, atunci poți opta pentru câteva extensii de păr cu clips. Acestea îți vor fixa voalul și vor oferi un plus de volum.. O altă variantă este voalul mantilla, care îți acoperă tot capul și care se fixează folosind câteva agrafe.

Cocurile înalte și voalul de mireasă

Cocurile înalte sunt ideale dacă vrei o coafură care să-ți mențină părul strâns întreaga zi, astfel încât să nu te încurce sau să-ți țină de cald dacă nunta ta are loc vara. Cocurile tradiționale sunt o opțiune clasică, dar cele împletite sunt perfecte pentru miresele care vor un stil mai puțin formal.
Voalul va arăta minunat dacă este prins sub coc.

Părul scurt și voalul de mireasă

Te întrebi cum ai putea să poți voalul dacă părul tău este scurt? Din fericire există variante. Adaugă un plus de farmec unei tunsori pixie sau unui bob folosind o voaletă sau un voal scurt, care îți acoperă fața. Aceste tipuri de voaluri sunt ușor de prins pe părul scurt și spre deosebire de voalurile lungi și grele, rămân foarte bine fixate.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod