Cum arată casa în care s-au căsătorit Marilyn Monroe şi Arthur Miller

În 1956, actriţa Marilyn Monroe şi dramaturgul Arthur Miller s-au căsătorit într-o reşedinţă în stil franţuzesc din Westchester County, New York.
Locuinţa de lux care a găzduit ceremonia şi petrecerea de nuntă a celor două celebrităţi este de vânzare, pentru suma de 1.675 de milioane de dolari.

Reşedinţă are patru dormitoare şi se află pe domeniul Waccabuc Country Club din Waccabuc, New York.

Aceasta păstrează detalii originale, precum parchetul din lemn, uşile în stil franţuzesc şi şeminee de inspiraţie europeană.

Marilyn Monroe şi Arthur Miller au anunţat în 1956 în cadrul unei conferinţe de presă că se vor căsători, la scurt timp după ce scriitorul a divorţat de soţia sa, Mary.
După ce toţi cei 400 de ziarişti prezenţi la conferinţă au plecat, cele două staruri au mers în secret la casa din Westchester County unde au fost cununaţi de judecătorul Seymour Rabinowitz, în cadrul unei ceremonii care a durat nu mai mult de patru minute. Mireasa avea 30 de ani, iar mirele 40. Morty Miller, vărul lui Arthur, şi soţia acestuia, au fost martorii. Căsnicia lor a durat patru ani.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
23 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod