10 idei ca să folosești instalațiile luminoase în grădina ta

Ieftine și foarte ușor de folosit, instalațiile luminoase sunt excelente pentru a-i oferi grădinii tale un plus de farmec.
Îți vor face serile petrecute în curte și mai frumoase! Iată cum să le folosești și unde poți să le instalezi pentru a arăta perfect:

În copaci

Nimic nu poate fi mai plăcut decât să stai într-un hamac agățat de copaci, iar deasupra ta să fie beculețe cu o lumină caldă și plăcută.

Pe tavanul terasei

Instalațiile de luminițe sunt o metodă simplă de a-ți transforma terasa într-un loc de basm. Fixează-le pe tavan, pe pereți sau stâlpi de susținere.

Pe o pergolă

Dacă ai o pergolă în grădină, atunci ai găsit locul perfect unde poți înșira luminițele.

Pe trunchiurile copacilor

Creează un loc romantic înfășurând instalații de beculețe pe tulpinile unui grup de copaci. 

Realizează un sistem rustic de susținere

Cu doar doi pari din lemn poți realiza un sistem simplu de susținere pentru instalația ta luminoasă. Folosește lemn nefinisat pentru un aspect rustic.

Decorează pentru evenimentele speciale

Dacă planifici o petrecere în grădină, poți folosi instalațiile luminoase pentru a crea un decor de vis. Folosește numeroase beculețe pe tavan, pereți și stâlpi.

Asociate cu stegulețe

Asociază instalațiile luminoase cu șiragurile de stegulețe colorate.

Într-o grădină verticală

Chiar și spațiile de pe balcon în care ți-ai amenajat o mini grădină pot fi decorate cu lumini. Așază globuri luminoase pe un perete vertical pe care ai fixat ghivecele cu plante.

Sub forma unui candelabru

Îți poți face foarte ușor un candelabru combinând un ghiveci suspendat cu o instalație luminoasă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod