5 gesturi greşite cu care alungi bărbaţii

Limbajul corpului reprezintă 75% din prima impresie pe care o faci. Înainte ca cineva să observe cu ce eşti îmbăcată, cum îţi stă părul sau cum miroase parfumul tău, limbajul corpului a transmis deja informaţii preţioase despre tine şi despre cât eşti de "abordabilă".

Visez la un perete din sticlă!

Oamenii care au conceput apartamentul în care locuiesc nu au fost tocmai inteligenţi. S-au gândit că ar fi mişto să facă un balcon mare. Motiv pentru care au "tăiat" un colţ din sufragerie.

Hollywood: Top 5 vedete violente

Unele vedete de la Hollywood sunt atât de nervoase şi stresate încât nu se pot abţine să nu tragă câteva palme din când în când, oricui le iese în cale.

Senzaţional: Succesul în dragoste depinde de ordinea în care v-aţi născut

Psihologii sunt de părere ca personalitatea fiecăruia dintre noi se conturează pâna la vârsta de şase ani. Un nou studiu, ale cărui rezultate au fost publicate de curând, ne arată că una dintre cele

5 coafuri sexy cu care cucereşti bărbaţii

Având în vedere că sunt stiluri preferate de bărbaţi, iar unele dintre ele sunt atât de uşor de realizat, nici nu prea pot fi numite coafuri... Iată câteva stiluri pentru părul tău pe care bărbaţii le consideră irezistibile:

Hollywood: Copii de vedete, pe urmele părinţilor

Copiii generaţiei de aur a Hollywood-ului au ajuns la vârsta la care se pot afirma. Şi cum mulţi au ales să calce pe urmele părinţilor, nu este de mirare faptul că asistăm la o "înlocuire" de talente.

Coafuri 2011: 7 tendinţe date de vedete

Nu ştii ce tunsori sau coafuri să alegi pentru părul tău în 2011? Inspiră-te din stilul starurilor de la Hollywood şi adoptă un look de vedetă!

Vedete Hollywood: Celebre din întâmplare

Este o vorbă din popor care spune că "nu este pentru cine se pregăteşte, e pentru cine se nimereşte". Cam aşa s-ar putea rezuma norocul pe care l-au avut unele persoane, devenite acum staruri internaţionale.

Hollywood: 6 vedete care au dat nume "cretine" copiilor

Pe lângă faptul că au vieţi absolut ieşite din comun, starurile de la Hollywood aleg nume la fel de ieşite din comun şi pentru copiii lor. Nicolas Cage, Jamie Oliver, Gwyneth Paltrow şi Forest Whitaker sunt numai câteva vedete care şi-au "binecuvântat" copiii cu nume cel puţin neobişnuite. Iată care sunt acestea:

4 coafuri pentru părul scurt

Crezi că părul scurt nu îţi oferă prea multe variante când vine vorba de coafare? Starurile de la Hollywood îţi oferă câteva idei. Iată care sunt acestea:

Michael Douglas va afla luna aceasta dacă a învins sau nu cancerul

După un tratament chinuitor care a durat patru luni, actorul Michael Douglas aşteaptă luna aceasta verdictul medicilor, care îi vor spune dacă a învins sau nu cancerul la gât, potrivit dailymail.co.uk.

Crăciun: 6 machiaje perfecte

De Sărbători vrei să fii cea mai frumoasă, iar machiajul pe care îl alegi trebui să fie unul perfect! Fardul metalic, rujul roşu sau colţurile alungite sunt trei dintre sugestiile pe care ţi le oferim.

Crăciun: 5 idei pentru unghii perfecte

De Sărbători, unghiile tale trebuie să fie impecabile! Îţi oferim câteva idei şi sugestii pentru a realiza singură o manichiură senzaţională, care să reprezinte perfect atmosfera Sărbătorilor.

Vedete Hollywood: 6 transformări extreme din 2010

Vedetele de la Hollywood îşi pun din când în când armatele de stilişti la treabă pentru a-şi schimba radical look-ul. Altele, însă, reuşesc să scape de kilogramele în plus şi să se transforme din răţuşte urâte în dive sexy.

5 copii-vedetă distruşi de celebritate

După succes răsunător la cele mai fragede vârste, copiii-vedetă ajung deseori să fie zdrobiţi de propria celebritate, devenind în cel mai scurt timp victimele consumului de alcool sau droguri. Britney Spears, Lindsay Lohan sau Macaulay Culkin sunt câteva exemple.

5 produse pentru o coafură perfectă de Sărbători

Se apropie Sărbătorile, deci ai nevoie de cele mai bune produse şi aparate de styling pentru părul tău. Iată care sunt sugestiile noastre:

Liz Hurley divorţează

Liz Hurley divorţează, dar nu asta pare să fie cea mai importantă problemă a vedetei, ci faptul că nu a semnat un contract prenupţial cu omul de afaceri indian, Arun Nayar, cu care este căsătorită din 2007.

Hollywood: Cele mai "urâte" vedete

Deşi au sau au avut un succes extraordinar, unele vedete de la Hollywood nu se pot lăuda cu un aspect prea plăcut. Dacă unele dintre ele sunt urâte de la Mama Natură ...

5 produse pentru buze senzuale

Vântul şi frigul îţi pot distruge buzele pe timp de iarnă. Dacp mai punem la socoteală şi obiceiul de a-ţi roade buzele, rezultatul este unul deloc plăcut.

Primele 7 chestii pe care un bărbat le observă la tine

Nu ar fi interesant să ştii asupra căror zone se opreşte privirea unui bărbat atunci când întâlneşte pentru prima dată o femeie?