8 lucruri din casa ta care îți aduc ghinion. Scapă de ele!

8 lucruri din casa ta care îți aduc ghinion. Scapă de ele!

Fie că sunt superstiții sau există un sâmbure de adevăr, se crede că unele obiecte aduc ghinion și nu ar trebui păstrate în casă. Descoperă câteva dintre aceste lucruri la care trebuie să renunți.

Lucruri care aduc ghinion în casă: Un ceas defect

Nu doar tradiția Feng Shui spune că nu ar trebui să păstrezi obiecte stricate. Se pare că un ceas defect pe care îl păstrezi în casă poate fi o sursă de energie negativă, care atrage ghinionul asupra ta. Se spune că un ceas stricat atrage moartea, potrivit housebeautiful.com.

O ușă de intrare neagră

Deși poate că ți se pare o idee interesantă să alegi o ușă neagră pentru intrarea în casă, ar fi bine să te mai gândești. În tradiția chinezească Feng Shui, o ușă neagră atrage ghinionul asupra casei și asupra tuturor celor care locuiesc în ea. 

Lucruri care aduc ghinion în casă: Oglinzile

Nu doar oglinzile sparte aduc ghinion. Legendele spun că oglinzile îți pot fura sufletul.
De aceea sunt acoperite cu o bucată de pânză atunci când cineva moare. Deși există trendul de a include cât mai mult oglinzi în design-ul interior, folosește-le cu moderație, numai acolo unde este necesar. Nu așeza o oglindă în dormitor.

Un calendar vechi

Nu păstra în casă calendare din anii trecuți și ai grijă să schimbi fila calendarului în fiecare lună, astfel încât să fie permanent actualizat. Se spune că un calendar vechi nu te lasă să te desprinzi de trecut, ceea ce îți aduce ghinion în prezent.

Lucruri care aduc ghinion în casă: Vase crăpate sau ciobite

Este important să arunci vasele la primele semne de ciobire sau crăpare. În tradiția Feng Shui, vasele simbolizează bogăția și familia.
Iar când mănânci din vase crăpate, inviți ghinionul și problemele în viața ta.

Plantele cu spini

Toate plantele care au spini, cu excepția trandafirilor, aduc ghinion atunci când sunt păstrate în casă. Renunță la cactuși sau alte plante de interior țepoase.

Lucruri care aduc ghinion în casă: Plantele moarte

Dacă ai o plantă pe care ai uitat să o uzi și pare mai mult moartă decât vie, este cazul să renunți la ea. Plantele moarte sau chiar florile uscate nu ar trebui păstrate în interior pentru că atrag energia negativă, potrivit tradiției Feng Shui.

Balansoarele goale

Irlandezii consideră că un balansoar care este mișcat atunci când este gol invită forțele malefice să se așeze în el, ceea ce aduce ghinion familiei.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod