10 trenduri pentru decorarea locuinței în 2017

Fie că ți-ai plănuit o renovare completă, fie că vrei doar să aduci un plus de prospețime casei tale în 2017, acestea sunt câteva dintre cele mai importante trenduri pentru amenajări interioare din anul viitor.
Se numără printre cele mai populare pin-uri înregistrate de Pinterest, potrivit housebeautiful.com, și cu siguranță toată lumea și le va dori în 2017.

Tapetul care imită marmura

Un trend cât se poate de elegant, care îi va oferi locuinței tale un aspect uimitor. Vei simți că trăiești într-un palat.



Decor în nuanțe de bleumarin

Această nuanță intensă de albastru va fi vedeta anului 2017 în materie de amenajări interioare. Fie că vrei să-ți îmbraci canapeaua într-o stofă de un albastru misterios, fie că investești în decorațiuni bleumarin pentru livingul tău, cu siguranță nu vei da greș.




Confort danez

Inspirat de conceput danez numit "hygge", acest trend se traduce simplu prin transformarea locuinței tale astfel încât să te simți foarte confortabil. Se pare că danezii folosesc această tehnică pentru a trece cu bine de iernile lungi și geroase.
Investește în pături groase, frumos tricotate, perne decorative pufoase și lumânări parfumate.



Plante agățătoare de interior

Nu este nevoie să-ți transformi locuința pentru a-i oferi un aer proaspăt și modern. Uneori chiar și o plantă poate aduce un plus de noutate. Plantele agățătoare au devenit tot mai populare în ultima vreme, fiind alegerea ideală pentru casa ta în 2017.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod