10 trenduri pentru decorarea locuinței în 2017

Cuprul

Nuanțele metalice se mențin de câțiva ani în tendințe. Dar în 2017, cuprul va fi metalul vedetă, potrivit trendurilor dictate de Pinterest, citate de housebeautiful.com.




Placarea pereților cu lemn

Fie că folosești gresie și faianță cu aspect de lemn, fie că acoperi pereții cu panouri din lemn, acest trend îi va oferi cu siguranță locuinței tale un aspect cât se poate de modern și original.



Decor din acryl

Acrylul este un material sintetic care imită perfect transparența sticlei. În 2017 îl vei întâlni sub diferite forme, de la rame pentru tablouri, măsuțe de cafea, polițe care fac obiectele să pară că plutesc și numeroase alte stiluri ingenioase.



Încălzirea în pardoseală

O tehnică de amenajare care câștigă tot mai mulți adepți. Este vorba de încălzirea prin pardoseală, care îți oferă un plus de confort, dar care ascunde și toate țevile sau caloriferele inestetice.



Aspectul rustic

Un alt trend de care să ții cont în 2017 este cel de inspirație rustică. Cu o turnură chic, acest trend se potrivește oricărei locuințe.




Noptierele moderne

Oferă-i dormitorului tău un plus de prospețime cu un set de noptiere originale, cu un aspect modern, pe care le poți realiza și tu.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod