7 tendințe pentru toamna 2017. Află ce să porți

Catifeaua și imprimeurile florale în tonuri închise se numără printre cele mai importante trenduri ale acestui sezon
Dacă rochiile vaporoase, pantalonii scurți și topurile cu umerii goi au fost piesele centrale ale ţinutelor tale până acum, odată cu zilele de toamnă trebuie să schimbi radical garderoba. Toamna 2017 păstrează câteva elemente care fac furori încă de anul trecut, așa cum este de exemplu catifeaua, dar aduce și elemente noi, precum sacourile cu umerii accentuați, inspirate în mod deosebit din moda anilor '80. Iată câteva tendințe pe care să le încerci toamna aceasta:

Catifeaua

Fie că alegi un top din acest material cu o strălucire delicată și prețioasă, fie că optezi pentru o jachetă sau o fustă din catifea, în mod sigur nu vei da greș. Dar o soluție de a include catifeaua mai des în ținutele tale sezonul acesta este să investești într-o poșetă realizată din acest material sau o pereche de ghete sau pantofi cu toc.
Vor oferi ținutelor tale un plus de rafinament și sunt foarte ușor de asortat.



Roșul puternic

Roșul intens, pasional, va fi culoarea vedetă a acestui sezon. Alege nuanțe puternice, precum roșu burgund sau roșu rubin, care vor reuși să te pună în evidență și să ofere în același timp un plus de mister și farmec ținutelor tale. De exemplu, un top cu volane, într-o nuanță intensă de roșu, va atrage toate privirile în timpul unei întâlniri sau o rochie de culoare roșu vișină poate fi alegerea perfectă pentru un eveniment special.



Sacouri inspirate de anii '80

Umerii accentuați au revenit în trend, după o pauză de 30 de ani. Inspirate din moda anilor '80, sacourile cu umeri definiți și două rânduri de nasturi sunt în această toamnă "pe val".
Modelele ceva mai lungi, care depășesc nivelul coapselor sunt deja foarte populare și le poți purta cu succes în toamna 2017 în asociere cu jenași decupați și pantofi sport. 



Imprimeuri florale în tonuri închise

Dacă toată vara ai purtat imprimeuri florale pastelate sau puternic colorate, toamna 2017 aduce o schimbare în acest sens. Printurile de inspirație botanică nu pleacă nicăieri, dar culorile devin ceva mai închise și mai melancolice. Astfel de imprimeuri au un aer vintage interesant și te vor ajuta să te asortezi perfect cu natura și atmosfera din zilele ceva mai întunecate de toamnă. Nuanțele închise de mov, cărămiziu, albastru sau verde sunt perfecte pentru imprimeuri florale în ton cu zilele de toamnă.



Pantalonii sport

Nu sunt neapărat pantalonii de trening pe care îi porți atunci când faci sport, ci mai degrabă un hibrid neobișnuit între pantalonii largi din material vaporos și cei sport de tip retro. În orice caz, o astfel de piesă vestimentară este fără îndoială una care se potrivește unui look casual, nonconformist și foarte trendy.
Asociază astfel de pantaloni cu o cămașă albă și îi poți purta chiar și la birou!



Pantofii statement

Fie că alegi un model cu paiete, unul cu broderie sau imprimeuri interesante, trebuie să ai în colecția ta de pantofi o astfel de pereche pentru toamna 2017. Pantofii decorați în mod interesant, care dau un plus de originalitate unei ținute simple, sunt accesoriile vedetă ale acestui sezon. Poartă-i cu ținute minimaliste, pentru a fi mai bine puși în evidență.


Pantaloni cu talie înaltă, plisată

O altă piesă vestimentară inspirată din moda anilor '80 își pune amprenta asupra tendințelor din această toamnă. Aceşti pantaloni se potrivesc oricărui tip de corp pentru că accentuează zona cea mai subțire a taliei și în același timp creează un efect de alungire vizuală asupra picioarelor.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod