Frumusețe fără Photoshop. Cum arătau supermodelele în urmă cu 20 de ani


Modul în care un fotomodel devine faimos în întreaga lume s-a schimbat radical în ultimii ani, odată cu apariția rețelelor de socializare.
În prezent, se întâmplă adesea ca o persoană să devină faimoasă pe Instagram, pentru ca apoi să obțină contracte de modelling. Frumusețile din prezent sunt extrem de populare pe rețelele de socializare, unde au zeci de milioane de fani, iar contractele de promovare pe care le semnează sunt o consecință a acestei popularități online.

Dar spre deosebire de supermodelele de acum 20 de ani, cele din prezent își manipulează cu atenție imaginea și de multe ori apelează de operații estetice și la tehnici de editare foto pentru a avea fotografii prefecte pe Instagram.

Multe dintre ele au fost acuzate în repetate rânduri că fac abuz de filtre pentru pozele lor și că au în spate o armată de specialiști care le pregătesc pentru ceea ce ar trebui să fie un "selfie spontan".

Dacă vrei să știi cum arăta frumusețea naturală în urmă cu peste 20 de ani, atunci trebuie să vezi fotografiile cu supermodelele din anii '90.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod