Desenele de pe clădiri care ne fac să zâmbim. 20 de imagini amuzante

Graffitiul are o reputație proastă, dobândită în special din cauza celor care atunci când pun mâna pe un spray de vopsea, mâzgălesc la întâmplare clădirile care le ies în cale.
Dar dincolo de cei care habar n-au ce fac, mai sunt și artiștii care se folosesc de talentul lor pentru a înfrumuseța obiectele din oraș pe care altfel le-am trece cu vederea.

Iar unii dintre acești artiști apelează la simțul umorului pentru a ne însenina ziua. Astfel apar desene care transformă o crăpătură banală dintr-un zid, un hidrant aplecat devine turnul din Pisa, un coș de gunoi devine personajul Cookie Monster, iar un stâlp îndoit pare să fie opera unui ninja furios.

Descoperă câteva dintre cele mai simpatice și amuzante exemple de artă stradală.
 
Foto: brightside.me 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Micu pe 25 Ian 2017, 19:36
    nalta categorie de penali

    Acestor nenorociti care au probleme cu capul ar trebui sa li se taie mana cu care-si permit sa mazgaleqasca fatadele caselor proprietate personala si nu numai, in care locatarii au bagat bani grei ca ele sa arata frumos. Cu ce drept isi bat joc de munca altor oameni fara sa fie trasi la raspundere de nimeni?!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod