Cele două exerciţii pe care trebuie să le faci zilnic. Vei arde multe calorii! - VIDEO

Exercitii care ard caloriile

Include aceste două exerciţii rapide în rutina ta şi vei arde mai multe calorii în fiecare zi! Acest lucru te va ajuta să slăbeşti mai repede!
Nu trebuie să faci antrenamente lungi şi obositoare ca să arzi mai multe calorii! Este suficient să adaugi aceste două exerciţii în rutina ta zilnică şi vei constata cât de intens este acest antrenament! Scurt, dar intens! În plus, este perfect pentru persoanele care nu au timp să ajungă la sală, fiind uşor de făcut acasă dimineaţa sau seara.

Important este să faci aceste două exerciţii în fiecare zi, deoarece ele sunt extrem de eficiente şi favorizează arderea caloriilor. Iar dacă ai grijă la alimentaţia ta şi nu faci excese, rezultatele trebuie să apară foarte repede.

Iată care sunt cele două exerciţii pe care trebuie să le faci zilnic!

Genuflexiuni cu săritură


În primul exerciţiu trebuie să combini genuflexiunile cu o săritură şi încrucişarea picioarelor. Această combinaţie, prezentată într-un video realizat de PopSugar, este una foarte intensă, care lucrează musculatura picioarelor şi te ajută să îţi creşti rezistenţa fizică.
Ca să beneficiezi de efectele extraordinare ale acestui exerciţiu trebuie să-l faci în fiecare zi în câte 10-15 de repetări.


Planşă cu săritură


Al doilea exerciţiu pe care trebuie să-l faci în fiecare zi este acesta care combină planşa cu o săritură. Este cel mai bun exerciţiu pentru partea de sus a corpului, deoarece lucrează musculatura mâinilor, a abdomenului, a spatelui şi a umerilor. Prin adăugarea acelei sărituri cu picioarele depărtate vei lucru foarte bine şi muşchii picioarelor.

Prin urmare, este un exerciţiu cardio complet care te ajută să lucrezi musculatura integral şi să arzi mai multe calorii. Ca să beneficiezi de efectele extraordinare ale acestui exerciţiu trebuie să-l faci în fiecare zi în câte 15-20 de repetări.

Credit foto: popsugar.com

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adina pe 26 Ian 2017, 18:10
    multumesc frumos

    chiar am inceput sa fac asa din joaca si sunt ffff bune exercitiile pt a slabi unu, doua kg

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;