5 trăsături ale oamenilor în care nu trebuie să ai încredere

Se spune că nici după o viață întreagă nu poți cunoaște un om cu adevărat. Dar nimic nu poate fi mai frustrant decât să descoperi că ai avut încredere totală într-o persoană care se dovedește a fi cu totul altfel decât ai crezut.
Ca să nu ai de suferit și să treci prin experiențe foarte neplăcute, trebuie să înveți cum să-i recunoști pe oamenii care nu sunt de încredere. Iată câteva caracteristici care îi dau de gol:

Își schimbă des prietenii

Este ușor să descoperi dacă o persoană merită încrederea ta sau nu. Atunci când cineva schimbă des prietenii sau sare de la un grup de prieteni la altul, există posibilitatea ca problema să fie la el sau ea. Este un semn clar că are un comportament care îi îndepărtează pe oamenii din jur mai devreme sau mai tâziu, ceea ce înseamnă că nu este o persoană de încredere.

Au o energie negativă

Cea mai simplă metodă de a afla dacă o persoană este de încredere și merită să se afle în preajma ta este aceea de a observa cum reacționează atunci când cineva are succes. Dacă nu se pot bucura de succesul altora și găsesc mereu motive să minimalizeze reușitele celorlalți, ce te face să crezi că nu se va comporta la fel atunci când tu vei avea o reușită? Ca să poți avea încredere într-o persoană trebuie să știi că îți dorește binele.

Sunt iresponsabili

Aceasta este una dintre cel mai des întâlnite trăsături de caracter ale persoanelor în care nu poți avea încredere. Iar motivul este simplu: de cele mai multe ori nu le pasă sau nu se gândesc la consecințele faptelor lor.
Fac tot ceea ce le trece prin minte fără să stea o secundă pe gânduri. Pe lângă faptul că își fac singuri un mare deserviciu având acest comportament, te pot pune și pe tine în pericol din numeroase puncte de vedere. 

Sunt infideli

O persoană care își înșală partenerul de viața îi va trăda cu mare ușurință și pe ceilalți oameni din jurul său. Dacă reușește cu lejeritate să treacă peste faptul că infidelitatea sa îi provoacă suferință partenerului de viață, la fel de ușor poate trece și peste faptul că alte persoane se simt trădate de comportamentul său.
Prin urmare, nu ar fi indicat să-ți pui toată încrederea într-un prieten despre care știi că este infidel.

Sunt extrem de competitivi

Competiția moderată este firească chiar și între prieteni sau chiar între membrii unei familii. Dar există persoane care transformă totul într-o competiție, ajungând să facă gesturi dificil de înțeles numai pentru a-și demonstra lor și altora ceva. Acest tip de oameni nu pot fi de încredere pentru că vor pune victoriile personale mai presus de oricine și orice.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod