Singurul lucru de care ai nevoie pentru a fi fericită, în funcţie de zodia ta

Cu siguranţă ştii ce lucruri te nemulţumesc, dar le cunoşti şi pe cele care te fac cu adevărat fericită? Zodia ta te poate lămuri!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Individualitate.

Un Vărsător are nevoie de fie recunoscut ca fiind unic, să fie văzut ca unul la o mie. El îşi trăieşte viaţa ghidat doar de propriile standarde, dar se bucură să audă şi poveştile altora de viaţă. Face lucrurile într-un mod neconvenţional, îi plac conversaţiile profunde în care poate dezbate idei noi, vrea să dea startul noilor tendinţe şi să facă totul mai interesant.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Singurătate.

Peştii sunt firi pline de imaginaţie, cu înclinaţie spre artă, literatură, muzică, visează să devină celebri, iar asta necesită o oarecare măsură de solitudine. Acest semn zodiacal are nevoie de timp de unul singur pentru a se gândi, însă va dura destul de mult până va reuşi să înveţe cum să facă acest lucru!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Provocare.

Nu există nimic care să facă mai fericit un Berbec decât provocările de zi cu zi. El va fi primul care va pune un pariu, care se va înscrie la maraton sau care încearcă ceva nou. Se bucură de asumarea de riscuri, nu numai din nevoia de adrenalină, cât şi din dorinţa de a fi admirat. Se naşte cu spirit de aventură în sânge!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Relaxare.

Taurul trebuie să aibă o viaţă liniştită, are nevoie de relaxare şi de timp pentru a reflecta asupra vieţii. În acest scop, lui îi trebuie un program stabil şi fiabil. Nu are nevoie de bani pentru a putea fi fericit, ci de a avea pe cineva lângă el în care să aibă încredere, să îi ofere confort şi să îl iubească cu adevărat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Conversaţie.

Pentru Gemeni conversaţia este varietatea şi varietatea este condimentul vieţii. Le place să îşi lase imaginaţia să zburde, să rezolve diverse probleme, să fie curios cu privire la multe subiecte şi interesat de a avea ceva de adăugat la fiecare discuţie pe care o poartă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îmbrăţişări calde.

Un Rac are nevoie să i se spună că este apreciat, iubit şi îngrijit. El este foarte săritor, însă motivul pentru care îi ajută pe alţii este ca să primească la fel în schimb. Este foarte apropiat de familie, iar rudele cele mai apropiate sunt cei mai buni prieteni ai lui. Fericirea lui depinde de mediul în care se simte în siguranţă, adică acasă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Complimente.

Frumuseţea, linguşirea şi complimentele sunt totul pentru tine. Leii se bucură de spectacol, le place să fie vedete, chiar dacă nu au un rol prea important. Le place atenţia, dar sunt şi preocupaţi de protecţia celor dragi. Datorită generozităţii lor, pentru prieteni, familie sau iubit, ei sunt cele mai bune persoane din lume!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Recunoştinţă.

Instinctul Fecioarei este de a fi în serviciul oamenilor din jurul ei. Ea nu poate spune nu unei persoane care are nevoie de ea. Pentru a fi de folos altora, ea trebuie să fie recunoscută ca fiind inteligentă. Când i se spune că este utilă şi că face totul cu mare uşurinţă, ea devine şi mai impulsionată. Când nu poate fi de ajutor pentru cineva, ea se concentrează pe auto-îmbunătăţire.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Armonie.

Balanţa are nevoie de armonie şi este expertă în evitarea dramei. Trece multe lucruri cu vederea ca să aibă o viaţă liniştită, pentru că are nevoie de linişte şi de pace ca să se simtă sănătoasă. Fiind un semn zodiacal cu înclinaţie spre parteneriate, îi place să iubească. Are tedinţa de a-l juca pe avocatul diavolului, astfel încât să poată să privească ambele părţi ale unei probleme.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Intimitate.

Scorpionii pun intimitatea personală pe primul loc. Devin paranoici atunci când aceasta le este încălcată şi se pot transforma în persoanele capabile să provoace rău. Având pe cineva în care să aibă totală încredere şi căruia să îi poată spune toate secretele, viaţa lor va deveni mai echilibrată şi va compensa izolarea în care au decis să trăiască.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Aventura.

Săgetătorul are o nevoie constantă de a explora. El este condus de planeta Jupiter, planetă de expansiune şi de călătorie. Iubeşte aventura, evenimentele neplanificate şi bucuria spontană. Chiar dacă nu are bani să călătorească, el se poate înconjura de oameni cărora le place să râdă sau pot încerca un nou traseu de acasa la locul de muncă în fiecare zi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Respect.

Capricornii au nevoie să se simtă respectaţi, au mândria de a avea o autoritate, fiind cunoscuţi drept persoane mature. Chiar şi în familia lor, aceştia fac orice pentru a obţine reputaţia de om de încredere. Asumarea şi deţinerea responsabilităţilor le dă sentimentul de control asupra vieţii lor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod