De ce eşti nesigură pe relaţia ta, în funcţie de zodie

Fiecare persoană are propriul set de îndoieli, însă trebuie să învăţăm cum să le înfruntăm înainte să ne facă rău. Iată ce declanşează nesiguranţa ta în relaţie, în funcţie de zodia ta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei simţi nesiguranţă în cuplu în cazul în care partenerul tău este mai puţin stabil financiar decât tine şi ai putea crede uneori că te foloseşte pentru asta.

Banii sunt importanţi, însă nu trebuie să laşi acest sentiment oribil să te bântuie mai ales dacă nu ai nicio confirmare. Ai încredere că iubitul tău ţine la tine pentru ceea ce eşti, nu pentru banii tăi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îţi place să pari detaşată, însă atunci când începe să îţi pese de cineva, îndoileile tale încep să iasă la suprafaţă.

Te gândeşti că ai putea fi rănită şi că vei suferi, însă trebuie să ştii că ceea ce primeşti la schimb este miraculos: companie, sentimentul de a fi iubită şi îmbinare perfectă a sufletelor voastre. Trebuie să rişti dacă vrei să câştigi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Uneori îţi faci griji că partenerul tău nu este sincer cu tine şi că te înşală.

Este posibil ca acest lucru să se întâmple din cauza unor evenimente din trecut, însă nu trebuie să îţi faci griji că se va repeta istoria. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să îţi reaminteşti că acum totul este diferit şi că indiferent ce ţi s-ar întâmpla, oricum vei supravieţui.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

O relaţie stabilă te duce cu gândul la plictiseală, iar acest lucru te sperie groaznic.

Trebuie să ştii că totul poate fi la fel e aventuros şi spontan şi acum ca atunci când erai singură, aşa că nu e obligatoriu să devii sedentară dacă acest lucru nu te face fericită. E important să ai parte de independenţă, să faci lucruri de una singură, dar şi alături de iubitul tău.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă vezi că partenerul tău se uită la o persoană atractivă, e posibil să te simţi nesigură cu privire la propria înfăţişare şi să devii geloasă.

Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să porţi o discuţie deschisă cu iubitul tău despre această situaţie şi să îl întrebi dacă se simte atras de o altă femeie. Nu face din asta o mare problemă dacă nu este un obicei constant!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Toată lumea te ştie extrem de îngrijită şi fermecătoare, dar dacă partenerul tău nu are o impresie bună despre tine naturală şi abia trezită din pat?

Această nesiguranţă nu trebuie să fie o problemă şi trebuie să înceteze cât mai repede, pentru că oamenii care te iubesc cu adevărat te iubesc cu totul, cu bune şi cu rele!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În cazul în care partenerul tău nu mai ia relaţia în serios şi nu îţi acordă prea multă atenţie, atunci vei deveni nesigură.

Apelează la înţelegere şi în paralel foloseşte-te de această calitate pentru a afla de ce se întâmplă acest lucru. Motivul poate să nu fie atât de rău precum crezi, aşa că află adevărul înainte de a te consuma şi de a-ţi pierde singură încrederea în el.

Leu(22 iulie - 22 august)

Tu eşti o fire extrem de încrezătoare şi sigură pe sine, dar atunci când nu eşti lăudată sau nu primeşti suficientă atenţie din partea iubitului devii nesigură.

Nu îi poţi da lui această putere de a-ţi distruge stima de sine! Nu ai nevoie de complimente şi laude pentru a putea trăi, tu eşti cu adevărat uimitoare şi nu ai nevoie de nimeni ca să îţi confirme.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Atât timp cât ai standarde atât de ridicate, ai putea uneori să simţi că nu eşti destul de bună pentru partenerul de viaţă şi nu faci suficient pentru relaţia voastră.

Faptul că eşti perfecţionistă îţi îngreunează uneori viaţa, mai ales când ceri prea mult de la tine. Nimeni nu este perfect, nici tu, nici iubitul tău, iar el iubeşte ciudăţeniile tale!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Sunt momente în care chiar şi cei mai veseli oameni cedează şi au stări proaste, aşa că nu deveni nesigură pe iubitul tău sau pe relaţia voastră dacă el nu mai zâmbeşte atât de mult ca înainte.

Lasă-l să ştie că eşti acolo pentru el şi că îl înţelegi, nu că îl bănuieşti de ceva sau să îl forţezi să aibă o stare mai bună!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti uşor obsedată de control şi îţi place să ştii exact ce se întâmplă cu partenerul tău în orice moment.

Trebuie să te relaxezi şi să nu mai fii atât de nesigură pe el, e important să îl laşi să respire dacă vrei să fie bine. Încearcă să te simţi în siguranţă şi să realizezi că el te iubeşte mai mult dacă îi permiţi să aibă libertate. Neîncrederea nejustificată nu te scuteşte de posibile viitoare trădări.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În cazul în care partenerul tău uită de ziua ta de naştere sau alte lucruri semnificative pentru tine, tu ai putea să începi să devii nesigură.

Nu te gândi că dacă se întămplă toate astea nu îi pasă de tine, ci pur şi simplu să realizezi că el nu este tu şi că fiecare suntem unici. Spune-i ce vrei de la el şi nu te aştepta să îţi citească gândurile!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod