Femeie speriată

Cum vei muri, în funcţie de zodia ta

Cu toţii ştim că la un moment dat viaţa noastră se termină, însă semnul zodiacal are unele predicţii amuzante cu privire la felul în care se va întâmpla acest lucru.

Capricorn

E posibil ca moartea ta să fie destul de nedreaptă. Cel mai probabil ai şanse de supravieţuire, însă nu vei fi salvată la timp.

Vărsător

Tu vei muri de extenuare. Nu ştii niciodată când să te opreşti, aşa că fie te prinde muncind cu ultimele forţe, fie de la prea multă distracţie. Excesul este la ordinea zilei pentru tine!

Peşti

E posibil să mori înecată cu un os de peşte sau înecată în apă. E ghinion pur în cazul tău, de aceea nu e bine să te bagi unde nu te pricepi!

Berbec

Să nu te surprindă dacă pleci pe munte şi te prinde o avalanşă, nu ai fost niciodată prea inspirată în alegerile tale.

E posibil ca în acest mod să îţi găseşti sfârşitul.

Taur

E posibil ca moartea ta să fie provocată de un accident în natură. Fie îţi pică un copac peste tine, fie eşti alergată de un urs, e clar că ai ghinion!

Gemeni

Îţi vei pierde viaţa într-o luptă, fie cu un animal, fie cu un alt om. Nu vei reuşi să scapi întreagă!

Rac

Vei rămâne blocată sau izolată într-o încăpere şi îţi vei găsi astfel sfârşitul.

Leu

Îţi place pericolul, aşa că cel mai probabil îţi vei găsi sfârşitul muşcată de un şarpe în excursiile tale aventuroase.


Fecioară

Vei muri de frică sau de emoţii, nu stai deloc bine la acest capitol. Stai într-un stres continuu şi asta te va da gata la un moment dat.

Balanţă

E posibil să mori îngheţată pentru că nu vei reuşi să iei la timp decizia corectă. Când îţi vei da seama, va fi deja prea târziu.

Scorpion

Îţi plac excesele şi cel mai probabil vei muri la o vârstă înaintată din cauza unei partide mult prea pasionale de amor.

Săgetător

Moartea ta va fi ghinion curat, cel mai probabil îţi va pica un ghiveci în cap în timp ce te plimbi liniştită pe trotuar.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod