Soţia perfectă pentru el, în funcţie de zodia lui

Descoperă dacă te încadrezi în tiparele lui şi dacă ar face pasul cel mare cu tine. Zodia lui îţi poate dezvălui dacă eşti aleasa!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cu o femeie din Taur lângă el, un Capricorn se va simţi împlinit pe deplin.

Căsătoria lor va fi una dintre cele mai reuşite pentru că sunt compatibili sexual, au interese comune şi se respectă reciproc. Ambii sunt creativi în felul lor şi sunt extrem de loiali.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Un bărbat din Vărsător şi o femeie din Gemeni pot forma un cuplu de succes.

Ambele semne au multe în comun, iar o căsătorie le va permite să evolueze împreună. Vărsătorul este unic şi mereu în mişcare, iar o femeie din Gemeni nu se va plictisi niciodată de stilul lui.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nimeni nu va înţelege mai bine un bărbat din Peşti decât o femeie din Peşti!

Nu e de mirare, ei se vor sprijini reciproc, se vor încuraja şi au capacitatea de a se ierta şi de a uita problemele care pot apărea pe parcursul vieţii. Romantismul, creativitatea şi emoţiile lor se vor concretiza într-o căsătorie reuşită.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul Berbec are nevoie de cineva cu care să se potrivească emoţional, care îi va oferi spaţiu şi îi va menţine viu interesul.

O parteneră din Balanţă ştie şi este dispusă să facă toate aceste lucruri, să fie distractivă şi sociabilă, dar şi puţin misterioasă pentru a-şi ţine soţul în suspans.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Un Taur se va potrivi cel mai bine cu o femeie Scorpion, pentru că ambii sunt pasionali şi luptă pentru dorinţele lor, fie că este vorba de sex sau de o masă bună.

O soţie din zodia Scorpion ştie cum să încurajeze un Taur pentru a-l ajuta să iasă cu mai mult curaj în lume, iar conexiunea dintre ei este una profundă atât la vinel sexual, cât şi emoţional.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Un Geamăn se potriveşte cu o femeie din Săgetător, ambii punând preţ pe libertate şi pe aventură, urând să stagneze sau să se plictisească.

Ei vor evolua împreună şi vor aduce mai mult entuziasm unul în viaţa celuilalt, dar vor ştii când să ofere spaţiu intim partenerului. O soţie din Săgetător nu va fi posesivă deloc şi nici exigentă, exact ce are un nativ din Gemeni nevoie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

O femeie din zodia Taur va împărtăşi aceleaşi sentimente de dragoste, înţelegere şi familie, care sunt atât de importante pentru un bărbat din zodia Rac.

Căsătoria lor va fi una foarte solidă şi atunci când vor apărea probleme între ei, ambii vor fi capabili să le rezolve împreună, să ierte şi să uite.

Leu(22 iulie - 22 august)

Unui bărbat din Leu îi trebuie o parteneră din zodia Săgetător, pentru că împreună vor forma cel mai distractiv cuplu care poate exista.

Toată lumea îşi doreşte să stea alături de ei şi îi admiră. Ambii sunt extrovertiţi, iubesc să socializeze, se stimulează şi se inspiră reciproc.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Un bărbat din Fecioară va avea o căsnicie perfectă alături de o femeie din zodia Capricorn.

Ambii au multe calităţi comune, ei sunt rezervaţi, muncitori şi practici. Este de admirat respectul pe care şi-l poartă unulo altuia, astfel căsătoria lor va fi una solidă şi de lungă durată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Un bărbat din zodia Balanţă trebuie să se căsătorească cu o nativă din Gemeni, relaţia lor fiind una ideală.

Niciunul dintre semne nu este gelos sau posesiv, dar ambii sunt spirituali şi inteligenţi. Ei doi sunt conectaţi nu doar cu trupurile lor, ci şi cu mintea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Uniunea dintre un Scorpion şi o femeie din Rac este foarte puternică.

Ei sunt conectaţi spiritual, emoţional şi fizic. Scorpionul este uşor gelos, iar nativei din Rac îi place la nebunie acest lucru şi o face să se simtă foarte sigură de iubirea lui. Scorpionul îi este recunoscător acesteia pentru că nu este deranjată de pasiunea lui intensă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul Săgetător şi femeia Vărsător sunt perfecţi împreună, iar căsătoria dintre ei este garantată.

Ambilor parteneri le place să socializeze şi îşi înţeleg nevoia de libertate unul altuia. Au simţul umorului dezvoltat şi le place necunoscutul, iar copiii lor vor fi cei mai buni prieteni şi vor da alt sens vieţii lor.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Madalina pe 22 Apr 2021, 12:27
  Femeia Leu

  Femeia Leu s a nascut cu ambele maini si ambele picioare nu are nevoie de o persoana in viata ei ca sa fie un "intreg", se descurca :))

  0
  0

 • Măriuca pe 6 Mai 2020, 21:40
  Femeia Leu

  Bag de seamă ca femeia Leu a rămas fără pereche perfectă! Ori e întreagă și face cât doi, nemaiavând nevoie de "cealalta jumătate"...

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod