Compatibilitatea sexuală, în funcţie de zodia ta

Între unele semne zodiacale există mai multă chimie decât între altele, aşa că descoperă cu cine te potriveşti în dormitor, în funcţie de zodia ta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este fermecător, afectuos şi foarte atent în dormitor. Flirtează mereu cu succes şi este spontan atunci când vine vorba de viaţa lui sexuală. Îi plac lucrurile noi şi aventura, aşa că nu se dă înapoi în faţa provocărilor.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Leu, Berbec, Gemeni şi Vărsător.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este un semn zodiacal sexual şi senzual în acelaşi timp. Se mândreşte cu virilitatea lui şi îi place să fie curtat şi sedus, ne fiind prea greu să îi trezeşti libidoul puternic al acestuia.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Rac, Taur, Capricorn şi Fecioară.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Capricornii sunt consideraţi idealişti şi intelectuali, însă sunt neconvenţionali atunci când vine vorba de amor. Le place să fie seduşi, dar urăsc să renunţe complet la putere. Chiar dacă la suprafaţă nu par foarte deschişi în faţa sexului, de fapt aceşti sunt entuziaşti şi îşi imaginează multe.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Gemeni, Vărsător, Săgetător şi Fecioară.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativii din Peşti caută mereu să fie bine cu partenerii lor şi nu întâmpină dificultăţi în obţinerea admiratorilor. În pat nu este agresiv, ci mai degrabă romantic, senzual şi jucăuş. Se concentrează mai mult pe plăcerea iubitului decât pe propria plăcere, iar imaginaţia lui este una foarte bogată.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Scorpion, Rac, Fecioară şi Balanţă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este uşor agresiv şi îi place să savureze actul sexual în care el are poziţie dominantă. Îşi doreşte satisfacţii imediate, nu le plac jocurile emoţionale, dar adoră ca partenerul lor să se joace cu părul lor.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Leu, Balanţă, Gemeni şi Scorpion.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este senzual, râvneşte după stimulare, iar mirosul, sunetele şi atingerile sunt foarte importante pentru el într-o experienţă sexuală. Nu îi place să îşi irosească energia, aşa că încearcă ca orice astfel de acţiune să îl perfecţioneze. Aşteaptă mai degrabă să fie găsit, decât să caute el un partener pentru amor.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Scorpion, Rac, Fecioară şi Capricorn.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni este relaxat în orice condiţie şi îndrăzneşte să facă amor în locuri suprinzătoare. Nu este deloc timid şi îi place să vorbească murdar, să flirteze, ia sexul ca pe o distracţie şi adoră să experimenteze mereu lucruri noi.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Berbec, Gemeni, Săgetător şi Vărsător.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Abordarea acestuia în ceea ce priveşte sexul este foarte creativă şi senzuală. Este intuitiv şi îşi dă seama cu uşurinţă de ceea ce vrea partenerul lui. Pentru un nativ din Rac, sexul este romantic şi desfrânat în acelaşi timp.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Taur, Leu, Capricorn şi Peşti.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul se bazează pe farmecul lui şi creează conexiuni cu oricine îşi propune. Este un izvor de plăcere, pasional şi atent, pune preţ pe preludiu şi seducţie, iar spatele este una dintre cele mai puternice zone erogene ale sale.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Scorpion, Berbec, Săgetător şi Leu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vă gândiţi că Fecioara este pudică sau frigidă. De fapt, acest semn zodiacal este extrem de energic, senzual şi sexual. Savurează atingerea de orice fel, adorând masajele erotice. Nu are nevoie de jucării sau artificii sexuale pentru că este adepta experienţelor amoroase atente, bine concepute şi oneste.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Taur, Balanţă, Peşti şi Capricorn.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este considerată cel mai rafinat semn zodiacal, cu un gust excelent şi o sensibilitate delicată. Pentru ea, sexul implică stimulare mentală şi preludiu verbal. Un partener ideal va scoate din ea pasiunea prin flirt. Iubeşte elementele sugestive precum lenjeria sexy sau muzica.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Berbec, Gemeni, Leu şi Săgetător.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii au reputaţia de a fi pasinali, desfrânaţi şi erotici. Îi plac scenariile de orice fel care implică putere şi control şi adoră drama. Este o combinaţie perfectă între apetit sexual foarte puternic şi emoţii profunde.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Taur, Leu, Scorpion şi Peşti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod