Calităţile şi defectele zodiilor

Cu toţii avem şi calităţi, dar şi defecte. Unele dintre ele ies mai mult în evidenţă, dar e posibil ca tu să nu îţi dai seama de ele! 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Calitate: Capricornul este foarte săritor, este mereu acolo când ai nevoie şi este fericit să poată ajuta.

Defect: Uneori, acest nativ poate deveni foarte sarcastic şi le va închide gura tuturor. Această atitudine ascunde, de fapt, o îndoiala de-a lor pe care nu vor să o recunoască.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Calitate: Vărsătorii sunt plini de energie, planuri, idei şi curiozităţi. Le place să cunoască oameni noi şi să vadă locuri noi. Se implică în cauze umanitare.

Defect:
Când traversează o perioadă proastă, acest nativ are tendinţa de a se plânge de tot, enervând pe oricine din jurul lui. El nu dă doi bani pe nimic şi îi ignoră pe ceilalţi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Calitate: Peştii sunt foarte inteligenţi, creativi, amuzanţi şi buni susţinători. Dau dovadă de altruism şi sunt dedicaţi oamenilor pe care îi iubesc.

Defect: Nativul poate deveni foarte periculos atunci când are un moment prost. Poate fi răzbunător, manipulator şi încăpăţânat.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Calitate: Berbecul vede ceva frumos oriunde se duce, este plin de viaţă şi entuziast. El nu crede că cineva sau ceva ar putea să îl întoarcă din drum, aşa că iese în evidenţă prin mult optimism.

Defect: Berbecul se închide în el şi nu vei ştii niciodată ce gândeşte. De multe ori, acesta dă doi bani dacă răneşte sentimentele cuiva.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Calitate: Taurii sunt absolut fantastici, ei au inimă mare şi sunt iubitori. Au mare grijă de cei din jurul lor, sunt amuzanţi şi inteligenţi şi apreciază frumuseţea oriunde se duc.

Defect: Taurii se folosesc de cuvinte dure atunci când vor să rănească pe cineva. Au o mare problemă în a-şi controla sentimentele, au tendinţa de a exploda pentru că nu au încredere în ei.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Calitate: Nativii din Gemeni sunt persoane pline de viaţă, creative, grijulii şi amuzante, ştiind întotdeauna cum să îi înveselească pe cei din jurul lor.

Defect: Gemenii pot deveni extrem de reci şi dezinteresaţi. Uneori, plictiseala lor îi face să nu mai depună niciun efort spre schimbare, să fie atât de pierduţi în gânduri încât să nu mai vadă sau audă nimic. Cu toate acestea, pot spune lucruri dureroase.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Calitate: Racii sunt curajoşi, generoşi şi înţelegători. Ei se vor lupta pentru ceea ce îşi doresc şi răspândesc iubire şi voie bună. Atunci când un Rac zâmbeşte, te va umple de pozitivitate şi fericire.

Defect: Racul se retrage uneori şi nu va mai vrea să vorbească cu nimeni. Dacă totuşi o va face, e posibil să spună lucruri pe care le va regreta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Calitate: Leul aduce fericire oriunde se duce, este mândru şi ambiţios. Are un simţ al umorului dezvoltat, este iubitor şi protector.

Defect: Leul se îndoieşte uneori de el, poate deveni dur şi rece. Cu cât încerci să te apropii de el, cu atât se enervează mai tare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Calitate: Fecioara iubeşte să facă ce îi place, să petreacă timpul cu persoane pe care le iubeşte. Sunt generoase, înţelepte, bune sfătuitoare şi cinstite.

Defect: Fecioarele sunt manipulatoare uneori, se plâng şi cer compătimire. Au tendinţa de a lua decizii serioase pe care apoi să le regrete.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Calitate: Balanţa este amuzantă, plină de idei, crativă şi corectă. Poate aduce fericire lui şi celorlalţi prin lucruri mici.

Defect: Atunci când trece printr-un moment mai puţin bun, Balanţa se retrage pentru că nu îşi doreşte ca ceilalţi să vadă cât de fraier e. Are tendinţa de a-şi bate joc şi de a regreta imediat după aceea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Calitate: Scorpionul este o persoană puternică, iubitoare şi cu vise mari pe care ajunge să le ducă aproape întotdeauna la îndeplinire.

Defect: Uneori, acest nativ actionează nechibzuit şi are tendinţa de a-şi ignora familia, prietenii şi sarcinile pe care trebuie să le ducă la îndeplinire.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Calitate: Acest nativ este deschis la minte, amuzant şi plin de viaţă. Nu îi pasă ce crede lumea despre el, ceea ce îi dă libertatea de a face tot ce îşi doresc.

Defect:
Atunci când trece printr-o pasă proastă, Săgetătorul este pe cale să arunce totul în aer fără să ştie motivul pentru care o face.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • silviuca pe 22 Dec 2016, 23:27
    leul

    leul aduce orice unde trece mai putin fericire!!!

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod