Ce nu vor recunoaşte niciodată zodiile

Unele persoane nu vor fi niciodată capabile să recunoască anumite lucruri. Descoperă care sunt acelea, în funcţie de zodia ta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul nu va recunoaşte niciodată că se simte singur sau că e singur.

El va apărea mereu cu o faţă veselă şi va acţiona ca şi când nu are nevoie de nimeni pentru că este prea concentrat pe carieră. Nu va admite că se simte singur şi vor să lase impresia că pot face totul pe cont propriu.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă, de regulă, acest nativ admite aproape orice, el nu va recunoaşte niciodată că are o mulţime de regrete.

El vrea să lase impresia că mereu a luat cea mai bună decizie şi se vor lăuda cu asta, chiar dacă el ştie că nu a fost deloc aşa. Este blestemat să trăiască acest chin!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti nu va recunoaşte niciodată că a îndepărtat pe cineva de lângă el.

El va da vina întotdeauna pe alţii pentru că au plecat şi nu vor încerca să afle care a fost, de fapt, adevărul. El trăieşte în lumea lui şi va dramatiza mereu totul, dar mai ales realitatea în care trăieşte.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecului îi place să îi iasă totul perfect şi să fie un exemplu pentru ceilalţi.

Nu va recunoaşte niciodată că a greşit sau că nu ştiu ce fac de teamă să nu fie considerat slab sau să îşi piardă din credibilitate. Această atitudine o adoptă mai ales în faţa colegilor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Acest nativ nu va recunoaşte niciodată că a greşit.

El este prea mândru să admită erori, dar va face orice ca să le repare. Chiar dacă în sinea lui regretă, el adoptă o atitudine de negare care va ajunge până la urmă să îl facă să se creadă nevinovat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni ştie că face o mulţime de promisuni pe care nu şi le poate ţine, însă nu va recunoaşte niciodată acest lucru.

Are tendinţa de a-şi face planuri pentru viitorul îndepărtat, conştient fiind că şi le va schimba la scurt timp după aceea. El se cunoaşte foarte bine, dar nu va fi o carte deschisă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racii au o problemă cu a recunoaşte că sunt sensibili şi vor mereu să pară duri şi indiferenţi, chiar dacă adevărul este cu totul altul.

Ei sunt răniţi chiar şi de cea mai mică remarcă sau comentariu, dar nu recunosc că sunt supăraţi pentru că nu vor să pară vulnerabili.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leii nu vor recunoaşte niciodată că vor să fie mereu pe primul loc sau în centrul atenţiei.

Ei îi încurajează pe cei din jurul lor să fie îndrăzneţi şi încrezători, însă nu doresc ca nimeni să le ia locul sau să îi depăşească. Egoismul lor, dar şi mândria îi împiedică să facă acest lucru!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara vrea să fie mereu aşa cum trebuie şi îi place să fie perfectă, însă pe de altă parte se întreabă cum e să fii liber.

Nu va recunoaşte niciodată că şi-ar dori să trăiască clipa sau că îi pasă de ceea ce cred oamenii despre ea, comportamentul ei fiind, însă, foarte afectat de părerea altora.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa nu va recunoaşte niciodată că au nevoie de ajutor atunci când dau de greu.

Ea este genul de persoana care este acolo pentru oricine la nevoie, însă nu accepta că alţii să fie aşa pentru ea. Îi place să fie cea care ajută în loc de cea care solicită acest lucru!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii nu vor admite niciodată că frâng inimi.

Nu o să recunoască că ei seduc şi abandonează sau apoi se poartă doar ca un prieten. Se folosesc de farmecul şi sexualitatea lor pentru a atrage oamenii, astfel încât să colecţioneze mulţi admiratori din care poate alege ulterior.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii ştiu că sunt prea iertători şi că o mulţime de oameni profită de asta, însă nu vor recunoaşte niciodată asta cu voce tare.

Ei vor găsi mereu scuze acelor persoane pe care le iubeşte, dar despre care ştie în sinea lor că nu le merită dragostea sau iertarea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod