De ce te urăşte şeful, în funcţie de zodia ta

Eşti conştientă că şeful tău nu te place, dar nu ştii care ar putea fi motivul? Descoperă ce nu îi convine la tine, în funcţie de zodia ta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti foarte încăpăţânată şi plină de energie tot timpul, iar de multe ori întreci măsura.

Şeful tău îţi face des observaţie că nu îi iei ideile şi regulile în considerare, făcându-l să se simtă nerespectat în cele mai multe cazuri. Te urăşte pentru că faci mereu doar cum vrei!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu ţii deloc cont de reguli, iar şeful tău nu poate accepta că nu faci ce face toată lumea.

Dacă vrei să fii mereu diferită şi vii cu idei neconvenţionale, şeful tău ar putea crede că plănuieşti ceva în secret care ar putea să îl îi pună afacerea în pericol. Acesta consideră că ar trebui să ai o activitate independentă, unde tu să fii propriul tău şef.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Tu eşti mereu în întârziere, la birou, la întâlniri, la masa sau la şedinţele cu şeful.

Niciodată nu eşti punctuală, iar superiorul tău nu se poate baza pe tine sau să aibă încredere în tine. Este de multe ori pus în situaţia de a-şi cere scuze pentru tine.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti o fire perfecţionistă şi foarte atentă la detalii, de aceea de multe ori arăţi cu degetul spre greşelile şefului tău.

Acest lucru nu îl va încânta deloc, mai ales atunci când îi subminezi autoritatea de faţă cu altcineva. Nu e o surpriză faptul că şeful tău îţi cere întotdeauna să îi verifici prezentările înainte de a merge la întâlniri importante.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu ai întotdeauna un motiv sau o scuză pentru tot. Răspunzi întotdeauna şi îţi provoci şeful atunci când acesta îţi critică munca.

Iei totul mult prea personal şi e posibil să îl scoţi din minţi. De fiecare dată când superiorul tău îţi va face o observaţie, acesta ştie că vei riposta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu râzi mult şi faci glume mereu cu colegii tăi.

Şeful tău se enervează foarte des pe tine pentru că impresia pe care i-o laşi este că îi ţii pe toţi din treabă. Îl frustrezi şi enervezi la culme prin atitudinea ta şi urăşte când te vede pe capul altora.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti o fire foarte sensibilă şi te deranjează chiar şi cel mai mic comentariu la adresa ta, de aceea plângi foarte des chiar şi la locul de muncă.

Şeful tău nu ştie cum să se ocupe de emoţiile tale, de aceea evită să vorbească cu tine. Atunci când are să îţi dea veşti proaste, preferă să ţi le transmită prin colegi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti mereu în centrul atenţiei şi e posibil ca de multe ori să străluceşti mai mult ca şeful tău datorită abilităţilor tale de comunicare.

Multe persoane doresc să lucreze mai mult cu tine şi sunt extrem de atraşi de personalitatea ta. Superiorul tău se simte cu siguranţă ameninţat de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Şeful tău nu te urăşte şi nu va putea să o facă niciodată!

Eşti mereu corectă şi lucrezi bine cu oricine, dar şi cel mai mult şi eficient dintre toţi colegii tăi. Eşti acea persoană de care superiorul tău depinde şi pe care se bazează sută la sută. Eşti favorita lui!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti atât de calmă şi controlată, încât şeful tău se întreabă dacă eşti pasionată de ceea ce faci sau dacă îţi iei munca în serios.

Răceala ta îl poate face să creadă că nu îţi pasă suficient de locul tău de muncă şi te priveşte sceptic şi uneori cu ură în privire.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai o atitudine destul de sfidătoare şi laşi impresia că le ştii pe toate.

Şeful tău urăşte că te dai în spectacol şi uneori crede că vrei să îi iei locul. Eşti foarte inteligenă şi competitivă, chiar şi cu superiorul tău căruia vrei să îi arăţi că ştii mai multe decât el.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ceri prea multe zile de concediu pentru că tu mereu călătoreşti.

Şeful tău se întreabă de multe ori cum vei putea să îţi termini toată treaba şi consideră că nu există un echilibru între viaţa ta personală şi cea profesională.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod