Michael Jackson

10 lucruri pe care nu le ştiai despre Michael Jackson

Nu cred că există cineva care să nu fi auzit de Regele Muzicii Pop, dar cu siguranţă sunt şi lucruri pe care nu le ştiai despre acesta.
Michael Jackson a schimbat lumea cu muzica sa, dar există lucruri şi mai intersante despre acesta decât cariera sa muzicală.

1. Cu toate că relaţia cu tatăl său a avut multe perioade întunecate, Michael Jackson a spus întodeauna că stricteţea lui l-a ajutat să aibă succes. Tatăl său a fost un om violent şi de multe ori a ţipat la el la repetiţii sau la evenimentele la care participa, însă a fost un pilon în cariera sa şi l-a ajutat să facă faţă cruzimii din industria de divertisment.


2. Înainte de Jackson 5 a existat Jackson Brothers. Acest lucru s-a întâmplat când Michael şi fraţii săi s-au bucurat de primul lor succes şi au devenit faimoşi.

3. Îi plăcea să se joace cu fraţii săi pe când era copil. Se pare că Michael obişnuia să pună păianjeni în paturile surorilor lui.

4. El are două stele pe Hollywood Walk of Fame, una pentru el însuşi şi una pentru contribuţiile sale la Jackson 5.

5. A fost desemnat cel mai faimos om din lume în 1997, nu degeaba i se spune Regele Muzicii Pop.

6.
MC Hammer l-a provocat o dată la un dans şi nu cred că e vreun dubiu cu privire la câştigător.

7. Macaulay Culkin este naşul a doi dintre copiii starului. Cei doi au devenit prieteni când Culkin era destul de tânăr.

8. Şi-a descris vocea ca fiind asemănătoare cu cea a lui Minnie Mouse, acest lucru întâmplându-se la începutul carierei sale în Jackson 5.

9. A fost căsătorit cu Lisa Marie Presley, fiica celebrului Elvis Presley.

10. Este unul dintre artiştii cu cele mai multe premii din toate timpurile: 23 premii Guinness World Records, 40 de premii Billboard, 13 premii Grammy și 26 American Music Awards.
11 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod