Cum se poartă atunci când are o aventură, în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi sunt experţi în a-şi ascunde infidelitatea, însă zodia lor îţi poate oferi câteva indicii valoroase care te pot salva!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un Capricorn infidel îţi va oferi cadouri fără să fie vreo ocazie specială, ceea ce devine destul de ciudat.

Dacă face astfel de gesturi spontane, poate fi un semn că a călcat strâmb şi ar trebui să investighezi mai atent ce face în timpul său liber sau de ce stă peste program.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În cazul în care un Vărsător critică foarte mult o anumită persoană, e posibil să vrea să te convingă pe tine, dar şi pe el că nu vrea să înceapă o aventură cu aceasta.

În cazul în care cedează tentaţiei, el va fi mereu onest şi îţi va mărturisi înainte de a merge prea departe.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă partenerul tău din această zodie devine brusc mult mai grijuliu cu aspectul său fizic şi pune mai mult accent pe haine, atunci ar trebui să îţi pui semne de întrebare.

Când îl vei vedea pus la patru ace şi vei fi mirată că arată atât de bine, cel mai probabil primeşte sfaturi de la altcineva!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă Berbecul nu mai vrea sex spontan, atunci cu siguranţă altcineva îi satisface nevoile.

El adoră partidele de amor neprogramate şi îi place să îşi ia iubita prin surprindere, însă o dată ce îi dispar aceste dorinţe, totul este ca şi clarificat!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este foarte loial şi nu este genul care înşală, aşa că dacă are o aventură, se va simţi vinovat şi va inventa tot felul de poveşti.

Fapul că se scuză şi explică prea mult ce face, unde a fost şi cu cine poate fi un semn de întrebare cu privire la devotamentul lui în cuplu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă nativul din Gemeni devine obsedat de telefonul lui mobil, atunci cu siguranţă are ceva de ascuns.

Chiar dacă îl ia întotdeauna cu el oriunde ar merge, poţi prinde un moment în care să îl verifici. Dacă are lista de apeluri complet goală sau mesajele şterge, nu trebuie să mai ai dubii!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este o persoană destul de emotivă şi îi place să vorbească despre sentimentele lui atunci când nu are nimic de ascuns sau nu înşală.

Dacă trece des de la o stare la alta şi refuză să discute despre asta, atunci e posibil ca el să i se destăinuie deja altcuiva.

Leu(22 iulie - 22 august)

Atunci când un Leu are o aventură, el va veni acasă acasă aranjat şi mirosind numai a parfum.

Nu va fi vorba de parfumul unei alte femei, ci va dori să acopere orice urmă care să îl dea de gol şi se va împrospăta excesiv. Dacă se scuză că i-a scăpat sticla de parfum din greşeală pe haine, nu îl crede!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt fidele în mod normal, dar dacă totuşi are o aventură îi vei vedea vinovăţia pe propriul chip în numeroase situaţii.

Poţi să îţi dai seama cel mai bine atunci când faci un gest frumos pentru el, iar el are remuşcări pentru că ştie că nu te merită!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţele sunt foarte sociabile şi le place să aibă familia şi prietenii uniţi.

Dacă nativul din această zodie îşi face prieteni noi şi nu te include şi pe tine în grupul lor, atunci cu siguranţă are ceva de ascuns. Nu va dori să se expună şi nici să existe vreun risc ca tu să îi afli minciunile!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă adoră sexul, Scorpionul este destul de loial ca şi partener.

Cel care se va abate de la această regulă va încerca să îşi facă o altă identitate, să aibă un nou număr de telefon sau o noua adresă de mail pe care să o folosească în scopul de a păstra legătura cu o altă femeie. Investighează şi vezi dacă e aşa!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă iubitul tău din Săgetător aduce tot mai des în discuţie despărţirea şi îţi pune din senin întrebări precum: Ce-ai face dacă relaţia noastră s-ar termina?, atunci e posibil să testeze terenul pentru o părăsire.

Aceste încercări ar trebui să îţi pună mari semne de întrebare, pentru că sigur se întâmplă cu un motiv serios!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod