Cum arată un balon de săpun la minus 16 grade Celsius - FOTO

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
O fotografă din Cehia demonstrează cum natura poate face din orice o operă de artă. Ea a profitat de gerul din ultima perioadă pentru a surprinde cum arată un balon de săpun la -16 grade.
Era un frig de crăpau pietrele, dar nu și baloanele de săpun când Lenka Zapletalová a ieșit afară pentru a face câteva poze. Un experiment foto interesant, pentru care s-a înarmat cu răbdare și haine groase. Avantajată și de lumina optimă, ea a surprins transformările prin care trec baloanele de săpun sub acțiunea frigului.

Micile bule au înghețat rapid și au format cristale hexagonale minuscule. Tânăra a avut nevoie de aproximativ o oră și de ajutorul soțului ei pentru a surprinde aceste minunate bijuterii efemere, relatează Bored Panda.

După ședința foto în frig, soțul a răcit, dar Lenka spune că fotografiile merită efortul. Asemenea imagini nu pot fi realizate stând la căldură...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod