Fotomodel cu părul alb: Are 61 de ani şi pozează în costum de baie - FOTO

Yazemeenah Rossi le face concurenţă modelelor mai tinere şi demonstrează că o colecţie de costume de baie poate fi promovată şi fără sexualizarea excesivă.
Promovarea costumelor de baie feminine este aproape întotdeauna sexualizată, dar aşa cum demonstrează Yazemeenah Rossi, acest lucru nu reprezintă o condiţie indispensabilă pentru succesul unei colecţii.

Credeţi sau nu, această femeie are 61 de ani. Născută în Franţa în 1955, ea şi-a petrecut copilăria în insula Corsica, iar acum trăieşte în Malibu, California. Este model, artist vizual şi o pasionată de fotografia de autoportret.

Yazemeenah a pozat recent pentru promovarea unei colecţii de costume de baie, creată printr-o colaborare între magazinul online The Dreslyn şi un brand de costume de lenjerie, Land of Women.

Brooke Taylor Corcia, fondatoarea Dreslyn, a declarat că scopul acestei linii este combaterea imaginii hiper-sexualizate pe care au consacrat-o colecţiile de lenjerie intimă şi a decis să apeleze la Yazemeenah Rossi pentru că ea reprezintă cel mai bine acest ideal: "Este o femeie care radiază de sănătate şi vitalitate. Este încrezătoare, e un artist vizual, are grijă de ea. Această linie se adresează persoanelor care ştiu să trăiască bine, umblate, inteligente şi încrezătoare, care strălucesc", a explicat Brooke Taylor Corcia.

Întrebată, într-un interviu publicat de Sunday Times, cum reuşeşte să arate atât de bine la 61 de ani, Yazemeenah Rossi a răspuns: "Nu-i un mare secret. Tot ce fac mereu este să mănânc hrană organică - fac asta dinainte să devină la modă."

"Folosesc ulei pentru îngrijirea pielii, iar pentru păr folosesc ulei de rapiţă. O dată pe săptămână îmi ung pielea cu ulei de măsline şi zahăr pudră, mănânc un avocado pe zi şi consum carne organică şi peşte", a mai spus ea. Iar rezulatele se văd - imaginile nu mai au nevoie de alte explicaţii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod