De cine te vei îndrăgosti în 2017, în funcţie de zodia ta

Dacă eşti singură şi îţi doreşti o relaţie stabilă şi frumoasă, descoperă unde să cauţi persoana potrivită!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă iubeşti să fii liberă, anul acesta vei întâlni pe cineva care te va face să nu îţi mai doreşti să fii singură.

Datorită stilului tău de viaţă şi a ritmului tău alert, locul de muncă sau întâlnirile prin prisma hobby-urilor tale vor fi mediile cu cele mai mari şanse de a-ţi întâlni alesul. Persoana cu pricina va avea aceleaşi obiective ca şi tine şi vă veţi motiva recirpoc în realizarea obiectivelor voastre.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Povestea ta de dragoste începută în acest an va fi ruptă din poveşti.

Vei fi cu o persoană cu care poţi pleca cu încredere la drum şi alături de care vei privi doar drept înainte. Imediat ce se va întâmpla acest lucru, te vei întreba cum ai putut trăi până acum fără acea persoană. Relaţia ta va fi invidiată de cei din jur, însă vei încerca să păstrezi discreţia cât de mult poţi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti o persoană încrezătoare şi curajoasă, dar relaţia în care te vei angaja anul acesta a necesitat mult timp până să te convingă.

Va fi vorba despre o persoană pe care ai pus ochii de mult timp şi pe care o cunoşti destul de bine. Va fi acel gen de iubire care te va face să uiţi de tot trecutul şi relaţiile pe care le-ai mai avut înainte de asta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Anul 2017 te prinde îndrăgostită până peste cap şi vei rămâne aşa în continuare.

Dacă ai fost certată până acum cu persoana iubită, anul acesta vine cu o împăcare de zile mari, iar toate relele vor fi uitate şi iertate. Înţelegerea şi dragostea vor învinge!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti genul de persoană care pune munca pe primul loc.

Pentru că investeşti mare parte din timpul tău şi atâtea emoţii în job, cu siguranţă te vei apropia de cineva cu care lucrezi. Chiar iniţial vei respinge idee şi ţi se pare că te complici, persoana respectivă nu te va mai lăsa să pleci aşa uşor. Astfel, vei reuşi şi în dragoste şi în carieră!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

La o persoană care este atât de apropiată de familie ca tine nu poate să ajungă la inima ta decât cineva care o cunoaşte foarte bine şi care este apropiată de ea.

Te vei îndrăgosti foarte repede atunci când vezi atâta înţelegere între voi şi aproape că uiţi că mai întâi trebuie să fiţi voi compatibili.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti un lider înnăscut şi vei găsi pe cineva care te provoacă în cel mai bun mod.

Vă veţi urî la început, vă veţi tachina şi testa unul pe celălalt, iar asta vă duce către o relaţie bună. Niciunul dintre voi nu va recunoaşte că aveţi sentimente unul pentru celălalt, aşa că veţi sta mult timp până când cineva va face prima mişcare. Apoi, amândoi veţi realiza că v-aţi iubit dintotdeauna.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă până acum ţi-ai analizat fostele iubiri până aţi ajuns la despărţire, de data aceasta vei întâlni pe cineva despre care nu vei avea nici măcar o singură îndoială.

Persoana respectivă te va linişti, te va face să ai încredere în ea şi în dragoste din nou. Cel mai probabil o vei întâlni la vară, într-o noapte petrecută alături de prietenii tăi, deşi iniţial nu ai fi vrut să ieşi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tu eşti sufletul petrecerii, aşa că într-un astfel de context îţi vei găsi alesul.

Pur şi simplu vei intra într-o încăpere şi îl vei vedea pe care de care te vei îndrăgosti pe loc. Vei încerca să afli detalii despre el, însă ce ai în cap este doar să îl cucereşti cu orice preţ.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cu siguranţă ai încercat să îţi găseşti jumătatea pe internet, te-ai întâlnit şi nu a funcţionat.

Tu îţi găseşti cel mai greu jumătatea dintre toate semnele zodiacale din cauza firii tale complicate, dar şi atunci când iubeşti, eşti plină de pasiune. Persoana care ţi se potriveşte este cineva din trecut care te-a înţeles mai bine chiar şi decât poţi să o faci tu!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Îţi place să călătoreşti extrem de mult şi să vezi lumea, iar într-una din expediţiile tale vei întâlni pe cineva la fel ca şi tine.

Te vei îndrăgosti de acel străin pe măsură ce vizitaţi împreună locuri pe care nu le-a mai văzut niciunul dintre voi şi îţi vei da seama că împreună puteţi face şi trece peste orice!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei ajunge anul acesta să te întâlneşti cu cel mai bun prieten al tău şi îţi vei fi dorit să fi făcut-o mai devreme.

Nu e timpul pierdut, mai ales dacă prietenia voastră a fost la fel de frumoasă ca şi iubirea ce va urma să vină. Vă cunoaşteţi extrem de bine şi aveaţi o pasiune secretă unul pentru celălalt fără să vă daţi seama.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod