Ce spune despre personalitatea ta poziția în care dormi

Ce spune despre personalitatea ta poziția în care dormi

Poziția în care adormi nu ține doar de obișnuință. De cele mai multe ori este o alegere pe care nu o conștientizezi și poate spune multe despre personalitatea ta
Privește imaginea de mai jos și alege poziția de somn în care crezi că dormi des. Citește apoi ce semnificație are și ce spune despre personalitatea ta:

pozitii in care dormi

1. Dacă nu poți adormi fără să strângi genunchii și să te așezi pe o parte, atunci ești o persoană calmă și de încredere. Nu te lași ușor afectat de remarcile altora și nu te temi de viitor. Te adaptezi cu ușurință la orice situație și reușești să-ți păstrezi zâmbetul pe buze chiar și în momentele dificile cu care te poți confrunta.

2.
Dacă dormi des în poziție fetală, înseamnă că simți nevoia de a fi protejat, înțeles și apreciat. Atunci când dormi într-o astfel de poziție încerci să te refugiezi de problemele cu care te confrunți în viața de zi cu zi. Sunt foarte utile pentru tine activitățile care îți permit să-ți manifești emoțiile, așa cum sunt pictura, dansul sau scrisul.

3. Dacă dormi pe burtă, cu mâinile și picioarele întinse și depărtate, atunci ai calități de lider. Ești o persoană impulsivă, care preia inițiativa și se asigură că are parte de disciplină atât în viața personală, cât și în cea profesională.
Îți place să planifici totul din timp și nu îți plac prea mult surprizele. Perseverența și responsabilitatea te ajută să obții succesul.

4. Persoanele care dorm pe spate sunt de obicei optimiste, iubesc viața și sunt obișnuite să se afle în centrul atenției. Muncesc cu determinare, dar într-un mod rațional, și preferă să spună întotdeauna adevărul. Cei care dorm astfel au personalități puternice.

5. Poziția de somn pe spate, cu mâinile pe lângă corp și picioarele drepte indică faptul că ești o persoană care știe exact ce vrea de la viață, își cunoaște țelurile și face tot ce poate pentru a le obține.
Ești o persoană strictă, autoritară, care are așteptări mari în primul rând de la sine. 

6. Dacă dormi pe burtă, cu un picior drept și unul flexat, ești o persoană imprevizibilă, atrasă de tot felul de aventuri. Stările tale de spirit se schimbă des și îi pune în dificultate pe cei care te cunosc. De multe ori îți este dificil să iei decizii și să faci diverse alegeri. Îți dorești stabilitate și armonie și te străduiești să le obții.

Foto: brightside.me
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod