Idei de manichiură pentru primăvara 2017. 35 de imagini

Motivele florale revin în forță în acest an, numărându-se printre manichiurile în tendință pentru primăvara 2017. Descoperă câteva idei de manichiură pentru sezonul viitor

Linii complexe

Stilul minimalist, care a fost un trend major în 2016 și pare să se mențină și în 2017, a dus la evoluția unei noi tendințe foarte interesante. Este vorba despre liniile subțiri, delicate, trasate astfel încât să realizeze forme geometrice complexe. Rezultatul este o manichiură modernă și originală.

Motive florale

Florile desenate pe unghii vor fi dorite în primăvara aceasta de cele mai multe iubitoare ale manichiurilor feminine, cu un aer romantic. Ceea ce aduce nou această tendință este fidelitate cu care sunt reprezentate florile pe unghii, până la cele mai mici detalii.
Aplicațiile deja pictate sunt de dorit pentru că este imposibil ca un astfel de model să poată fi realizat impecabil prin desenarea direct pe unghie.

Roz pudrat

Rozul pal, cunoscut și ca roz pudrat, va fi în această primăvară culoarea vedetă în materie de manichiuri. Este o nuanță feminină și inocentă, potrivindu-se de minune cu zilele însorite și liniștite de primăvară. Arată foarte bine sub forma ojelor cu efect mat.

Nuanțe de gri

În mod neașteptat, griul se numără printre culorile în trend primăvara aceasta. Nu este tocmai o culoare care să amintească de acest sezon, dar tonurile deschise și sofisticate de gri sunt alegerea perfectă pentru o manichiură modernă.

Efect de marmură

În tendințe încă de anul trecut, unghiile cu efect de marmură se mențin în trend și în acest sezon. Arată excelent pe fond deschis, în combinații de roz pal, crem, alb, cu striații subțiri negre sau în nuanțe metalice.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod