Cum purtau bărbaţii pantalonii scurţi în anii '70. Vei râde cu lacrimi!

Trendurile din prezent sunt de multe ori inspirate de moda din trecut. Sunt redescoperite, reinventate şi arată atât de bine încât ne îndrăgostim de ele din prima clipă.
De exemplu, stilul anilor '70, cu pantalonii evazaţi, sandalele cu talpă înaltă, franjurii, topurile scurte şi rochiile în culori intense, este popular şi în prezent, fiind o sursă importantă de inspiraţie pentru designerii de top ai lumii.

Dar în ceea ce priveşte moda masculină, a existat un trend în anii '70 pe care cu siguranţă nu l-ai vrea reinventat... Este vorba despre pantalonii scurţi purtaţi de bărbaţii din acea perioadă. Şi nu ar fi nimic ciudat dacă pantalonii scurţi de atunci nu ar fi fost exagerat de scurţi.


Fotografiile de atunci îi arată pe bărbaţi purtând cu mândrie pantaloni atât de scurţi încât par de-a dreptul chiloţi. Asortaţi cu tricouri scurte sau la bustul gol, adesea plin de păr, moda pantalonilor scurţi din anii '70 este în prezent cât se poate de amuzantă.

Descoperă câteva imagini care te vor face cu siguranţă să râzi în hohote.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florin pe 13 Iul 2017, 17:26
    Pantalonii scurti

    Nu este nimic de ras. Si in anii '80 si '90 se purtau astfel de pantaloni scurti, si am purtat si eu. Si daca mai vreau, mai port si acum

    0
    1

  • Nelu pe 13 Iul 2017, 16:26
    Pantaloni scurti

    In acele vremuri se purtau si fuste ,,mini". Ce este anormal cu pantalonii scurti? Eram un popor sanatos nu obeg si aveam ce arata din punct de vedere fizic. Sper sa revina moda. Eu sunt un demodat si port asemeni pantaloni scurti.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod