Colecția Wedding Season de la bonprix

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiecărui cuplu. Pentru viitorii soți și pentru invitații lor, alegerea ținutei nu este adesea o sarcină ușoară, necesitând căutări îndelungate.
bonprix își însoțește clienții în diferite momente și încearcă să fie alături de ei inclusiv în timpul celor mai importante evenimente. Cu gândul la toate femeile și poveștile lor unice, marca a creat o colecție de nuntă.

Strălucește în cea mai importantă zi

 

 
bonprix înțelege perfect că fiecare mireasă își dorește să arate extraordinar în această zi specială. De aceea, oferă o gamă largă de rochii de mireasă în colecția Wedding Season - de la modele clasice și romantice cu croială de sirenă, la modele delicate ajurate, până la cele cu decolteuri îndrăznețe.
Dar asta nu e totul! Din ce în ce mai multe femei optează pentru ținute neobișnuite, motiv pentru care, marca oferă și costume sau salopete în nuanțe de alb. Gama variată va permite cu siguranță fiecărei mirese să creeze ținuta visurilor sale.

Lenjerie de corp senzuală

 
În colecţia de nuntă de la bonprix nu poate lipsi lenjeria - găsești aici sutiene, chiloți sau ciorapi. Senzualitatea și eleganța sunt calitățile care o diferențiază. Marca a inclus atât modele clasice, simple, cât și modele decorate cu broderii delicate sau aplicații subtile. Linia cuprinde, de asemenea, lenjerie intimă modelatoare care va accentua atuurile siluetei, oferind încredere și confort pe toată durata ceremoniei.
Ceea ce porți sub ținuta ta de mireasă este la fel de important ca și alegerea ținutei în sine - până la urmă, este a doua noastră piele. Alegând un sutien și chiloți de la bonprix vei arăta și te vei simți perfect!

Pasteluri subtile

 
Dar o nuntă este, de asemenea, un eveniment important pentru apropiații mirilor. De aceea, marca bonprix a pregătit sugestii pentru invitații la nuntă care vor să arate elegant și stilat în această zi. Culorile pastelate, cum ar fi rozul pudrat, albastrul fin și movul delicat, domină colecția. Optând pentru aceste nuanțe subtile, vei crea un look feminin și romantic, care se înscrie perfect în atmosfera evenimentului.
Poartă la această ținută sandale cu toc și completează întregul cu accesorii - o geantă cu lanț alb sau bej și bijuterii argintii. Dacă nu știi ce să porți la o nuntă, optează pentru pasteluri. Acestea sunt culori clasice în care vei arăta șic, fără să faci concurență miresei.

Eleganță expresivă

  
bonprix mizează pe diversitate, oferind în colecția sa ceva pentru fiecare femeie. Dacă pastelurile nu te atrag, nu-ți face griji – vei găsi și alte nuanțe aici! Linia Wedding Season prezintă culori mai intense alături de culori mai delicate - roz de zmeură energic, fucsia și bleumarin elegant.
La fel ca și pastelurile, acestea se potrivesc bine cu albul și bejul. Dacă vrei să ieși în evidență, optează pentru accesorii într-o nuanță metalică, care sunt un hit în acest sezon. În acest fel, poți pune punctul pe "i" la ținuta ta!

Pentru și mai multe inspirații de nuntă accesează site-ul www.bonprix.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod