15 cele mai urâte ținute purtate vreodată de vedete la Premiile Oscar

În fiecare an, starurile se pregătesc intens pentru a arăta impecabil pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar, cel mai important eveniment anual al industriei cinematografice.
Cele mai multe vedete își aleg cu mare atenție rochia, accesoriile, machiajul și coafura pentru că știu foarte bine că vor fi analizate în detaliu.

Dar printre sutele de ținute impecabile pe care le-am putut vedea de-a lungul anilor la această ceremonie fastuoasă, sunt și unele care au rămas în istorie drept cele mai neinspirate alegeri vestimentare.

Descoperă câteva dintre cele mai urâte ținute ale vedetelor de la Gala Premiilor Oscar.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Constantin pe 5 Feb 2017, 18:03
    Limba romana - limba oficiala

    Atentie la limba romana, d-ra/d-na autoare! Daca repetati, in minte macar, formularea (pseudoenglezeasca) “15 cele mai urâte ținute purtate vreodată de vedete la Premiile Oscar”, o sa vedeti ca, de fapt, exprimarea romaneasca ar fi trebuit sa fie: “Cele mai urâte 15 ținute…”! Succes in continuare! Si cititi cat mai mult – si romaneste – in masura timpului disponibil, fireste!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod