Cum se mănâncă avocado? 25 de imagini care te pot inspira

Dacă ştii numai de guacamole sau de pâinea prăjită cu avocado, trebuie să cunoşti şi alte idei geniale care te ajută să înveţi cum se mănâncă un avocado.

Avocado a căpătat notorietate în întreaga lume. Dacă îţi place foarte mult acest fruct îţi arătăm câteva fotografii realizate de bloggerii de peste tot ca să înveţi cum se mănâncă un avocado.

Guacamole este delicios, la fel şi pâinea prăjită cu avocado, însă mai există atât de multe combinaţii sănătoase pe care le poţi face cu avocado pentru a obţine un masă echilibrată. Avocado este un superaliment datorită conţinutul bogat în grăsimi bune, fibre, proteine, potasiu, magneziu, acid folic, vitamine E şi C.

Potrivit Asociaţiei Americane pentru Sănătatea Inimii, consumul regulat de avocado (de cel puţin trei ori pe săptămână) are un efect benefic asupra metabolismului, stimulând arderea grăsimilor din zona abdominală. Pe lângă beneficiile pe care le aduce pentru siluetă, avocado este recunoscut şi pentru faptul că scade colesterolul rău, protejează vederea, previne îmbătrânirea prematură a pielii şi fereşte inima de boli. Cred că ai deja suficient de multe motive să consumi câte o jumătate de avocado în fiecare zi.

Nu trebuie decât să găseşti mai multe combinaţii sănătoase pe care le poţi face cu ajutorul acestui fruct minunat.

Burger cu avocado, paste sau orez cu sos delicios din avocado, avocado la cuptor cu ou, omleta cu avocado, pacheţele de primăvară cu avocado sunt câteva dintre posibilităţile pe care le ai. Astfel că dacă nu ştii cum se mănâncă un avocado, iată 20 de imagini care te ajută să faci cele mai bune combinaţii.

Sursa foto: pinterest.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod