5 greșeli pe care le faci când îți renovezi locuința

Renovarea unei locuințe implică multă muncă, costuri pe măsură și o mulțime de decizii luate într-un timp foarte scurt. Nu este de mirare că pot apărea tot felul de greșeli sau hotărâri pe care apoi le regreți.
Iată câteva dintre alegerile greșite pe care le fac de obicei oamenii atunci când renovează, potrivit purewow.com:

Cumperi aparatele electrocasnice la final

Știi cum vrei să arate aparatele tale electrocasnice, astfel că amâni cumpărarea lor și le lași pentru la final. Dar dacă ai plita, cuptorul, hota sau mașina de spălat vase înainte de toate, te asiguri că fiecare aparat se va integra perfect la locul lui. de exemplu, este mult mai simplu să-ți construiești mobila astfel încât să încorporeze perfect fiecare aparat, decât să descoperi că la final că nu se potrivesc așa cum ar trebui.
Vei fi nevoită să faci schimbări costisitoare, iar rezultatul nu va mai fi la fel.

Folosești o culoare nouă peste cea veche

Renovările minore, așa cum ar fi de exemplu schimbarea culorii unor pereți, ar putea să pară simple și fără prea multe provocări. Și chiar așa sunt, dacă faci pașii corecți. Atunci când vrei să vopsești un perete într-o altă culoare, chiar dacă folosești o nuanță mai închisă peste una deschisă, este foarte important să folosești un primer, o soluție care permite o mai bună acoperire a vopselei, care sporește aderența noului produs și acoperă petele de pe pereți care ar putea să penetreze stratul superior de vopsea.

Nu comanzi materiale în plus

De fiecare dată când cumperi gresie, faianță, parchet, tapet etc., este necesar să comanzi o cantitate puțin mai mare decât ai nevoie. Pot apărea tot felul de situații neprevăzute și există riscul ca o parte din material să se deterioreze.
Iar problemele serioase apar atunci când nu mai găsești produsul pe care l-ai folosit. Multe magazine permit returnarea pachetelor nedesfăcute, astfel că la final le poți înapoia pe cele rămase în plus.

Nu măsori totul de două ori

Poate că ți se pare un lucru evident, dar de exemplu te-ai gândit să măsori distanța dintre vasul de toaletă și ușa de la duș? Astfel de detalii minore se întorc asupra ta cu efecte costisitoare dacă nu măsori totul cu conștiinciozitate. Păstrează în buzunar o ruletă și măsoară totul.

Nu fotografiezi instalațiile

Renovările ample implică schimbarea instalațiilor de apă, de încălzire sau electricitate, care sunt apoi ascunse în podele și pereți. De-a lungul timpului este foarte ușor să uiți pe unde sunt ascunse țevile și cablurile, astfel că orice gaură pe care o dai în perete sau podea, orice defecțiune sau modificare se poate transforma într-un coșmar.
De aceea este esențial să fotografiezi toată instalația din casă înainte de a fi acoperită. Păstrează imaginile și vei ști exact ce se ascunde în pereții și podelele casei tale.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod