Andreea Marin, mai sexy ca niciodată. Ce ținute a purtat în vacanță

După despărțirea de medicul turc Tuncay Ozturk și cel de-al treilea divorț din viața sa, Andreea Marin pare să-și fi găsit liniștea.
Vedeta postează tot mai des fotografii în care apare purtând ținute sexy sau elegante, mai îndrăznețe ca niciodată. Deși va împlini 43 de ani pe 22 decembrie, Andreea arată ca la 20 de ani și poartă ținute care îi pun formele perfecte în evidență.

Jurata de la ”Uite cine dansează” se află în vacanță în Italia și împărtășește cu prietenii săi de pe rețelele de socializare peisaje spectaculoase, dar și selfie-uri în care arată impecabil. Vedeta a postat chiar și o imagine în care apare în costum de baie, la plajă. 

O altă ținută foarte îndrăzneață a inclus o rochie cu un decolteu adânc, care a stârnit ca de fiecare dată reacții diferite din partea fanilor săi.
Unii dintre cei care îi urmăresc activitatea pe Facebook s-au arătat încântați de frumusețea vedetei. "Arăţi senzaţional, ești minunată atât în interior, cât şi la exterior Andreea!", a scris o admiratoare.

Dar nici comentariile negative nu au lipsit: "Ești frumoasă, nimic de spus, dar în poza asta nu te avantajeaza decolteul, sânii nu sunt tocmai OK. Așa că pe viitor evită decolteurile prea adanci, spre avantajul tău, firește", i-a recomandat cineva divei.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
18 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod