Machiajul pentru ochii albaștri: cum să-i pui în evidență

Nuanțele delicate de auriu și brun reușesc să pună în valoare frumusețea ochilor albaștri. Descoperă ce culori sau trucuri de machiaj să încerci pentru o privire hipnotizantă
Starurile cu ochii albaștri, precum Reese Witherspoon, Taylor Swift sau Miranda Kerr, poartă de obicei un machiaj al ochilor în nuanțe cu tonuri oranj. Explicația este simplă. Această culoare și toate celelalte asemănătoare ei, precum brun deschis, cărămiziu, auriu, piersică etc reușesc să pună cel mai bine în valoare ochii albaștri.

Ochii albaștri se încadrează de obicei în trei mari categorii. Sunt ochii de un albastru deschis, rece, care au tonuri de bleu și gri, ochii albaștri-gri, cu tonuri de albastru, gri și chiar puțin verde, dar și ochii de un albastru închis.
Iată care sunt nuanțele de farduri care îți pun cel mai bine ochii în evidență, potrivit speciliștilorn citați de huffingtonpost.com:

Ochii în nuanțe de albastru deschis

Tonurile de maro neutru și bronz-oranj sunt ideale pentru a crea un machiaj de tipul smokey eyes. Va crea un contrast interesant cu albastrul deschis al ochilor tăi, iar efectul va fi o privire pătrunzătoare și misterioasă. 

Ochii în nuanțe de albastru-gri

Nuanțele de maro și brun cu accente oraj, dar și tonurile deschise de coral se potrivesc cel mai bine ochilor albaștri-gri. Vor pune în valoare nuanțele misterioase de albastru și gri ale ochilor tăi.
Atunci când folosești farduri în nuanțe puternice de oraj, aplică pe pleoapa inferioară un fard maro. Dacă aplici numai tonuri de oranj pe pleoapa inferioară, ochii tăi ar putea părea obosiți.

Ochii în nuanțe de albastru închis

Un creion dermatograf maro închis sau albastru este perfect pentru a pune în valoare ochii de un albastru închis. Un eyeliner negru face ca ochii de un albastru închis să pară mai gri, ceea ce este la fel de frumos, dar estompează tonurile profunde ale acestui tip de albastru.
Asociază dermatograful de culoare închisă cu farduri de pleoape în nunațe de piersică sau somon.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod