Modă. Ce culori să porți în funcție de tonul pielii tale

Modă. Ce culori să porți în funcție de tonul pielii tale

Nu este ușor să descoperi culorile care te avantajează cel mai mult și ce nuanțe să porți pentru a arăta impecabil în fiecare zi.
Dincolo de preferințele tale personale, trebuie să știi că tonul pielii tale ar trebui să fie un factor important atunci când alegi culorile hainelor. Vedetele sunt un reper important din acest punct de vedere. Pentru că au la dispoziție sfaturile unor stiliști de top, acestea dau rareori greș. Iar analizându-le ținutele și culorile pe care le poartă cel mai des, este ușor de aflat care sunt culorile care se potrivesc cel mai bine unui anumit ton de piele. Iată câteva exemple:

Pielea de un ton deschis

Verde smarald, bleu pal și camel
În cazul în care ai pielea foarte albă și te bronzezi greu, atunci ai un ton deschis. Nuanțele saturate și cele care amintesc de pietre prețioase precum smaraldul sau safirul sunt cele mai potrivite alegeri în acest caz.
Un exemplu este talentata actriță Elle Fanning, care arată uimitor într-o rochie de culoare verde smarald.
Un pastel cu suficient pigment încât să nu pară șters este o altă opțiune de luat în calcul pentru femeile cu pielea deschisă la culoare. În acest caz, asortează ținuta cu un ruj roșu sau un machiaj smoky eye pentru un plus de culoare.
Nuanța clasică de camel realizează un contrast interesant cu pielea albă. O haină în această culoare te va avantaja, fiind în același timp și o investiție pe termen lung, pentru că sunt șanse mici să se demodeze vreodată.

Pielea cu un ton mediu

Nuanțe metalice, gri deschis, culori neon
Dacă te bronzezi ușor, iar pielea ta are o nuanță caldă, atunci cel mai probabil ai un ton mediu. În acest caz, vei arăta excelent purtând nuanțe metalice în toate variantele, de la auriu, argintiu, cupru sau bronz. 
O altă nuanță care ți se potrivește foarte bine este griul deschis.
Va realiza un contrast interesant cu pielea ta și vei obține un look sofisticat, care va atrage atenția. Dacă ai pielea mai deschisă, atunci optează pentru un gri grafit, iar dacă pielea ta este mai închisă alege un gri pal.
Culorile neon nu i se potrivesc oricui, dar dacă pielea ta are un ton mediu, atunci ai toate șansele ca aceste nuanțe puternice să te pună cu adevărat în valoare. Optează pentru un oranj intens, precum cel purtat de celebra Victoria Beckham.

Pielea de un ton închis

Galben, albastru cobalt, roșu rubin
Pentru că realizează un contrast puternic cu pielea închisă la culoare, nuanțele intense, bogate, reușesc să pună cel mai bine în valoare persoanele cu acest tip de ton al pielii. Galbenul pal, precum cel ales de Solange Knowles, este ideal pentru a-ți pune tenul în valoare.
Albastrul cobalt este o altă culoare puternică, bogată, care te avantajează foarte mult dacă ai pielea închisă la culoare.
De asemenea, roșul rubin este excelent pentru acest tip de piele, fiind alegerea perfectă pentru o rochie de seară.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod