Ce topuri să porți cu o fustă midi. 5 idei

Fusta midi este o piesă vestimentară de bază, foarte comodă și versatilă. Află cu ce topuri se potrivește cel mai bine, în funcție de ținuta pe care vrei să o obții

Cămașa albă

Și cămașa albă se numără printre elementele de bază ale unei garderobe complete. Arată la fel de bine cu o pereche de jeanși boyfriend, ca și cu o fustă midi cu pliseuri. Dar pentru nu a nu avea un look prea rigid, suflecă mânecile cămășii tale albe.



Tricoul gri

O ținută pe care o poți purta în fiecare zi: tricoul simplu, asociat cu o fustă midi interesantă. Este o combinație la care poți apela de fiecare dată când ești în impas și nu ai alte idei pentru că este foarte simplu de asortat.
O combinație interesantă între un element cu specific masculin, așa cum sunt tricourile clasice, cu o piesă vestimentară care inspiră feminitate. Poți opta pentru un tricou de oricare altă culoare, dar cel gri nu este atât de popular precum unul alb, oferind un plus de originalitate ținutei tale.


Topul scurt

Atunci când vrei să-ți pui silueta în valoare și să creezi iluzia unor picioare mai lungi, asocierea dintre o fustă midi și un top decupat este una excelentă. Dar dacă un top strâns pe corp ar putea fi prea sexy pentru un look de zi, unul ceva mai larg, dintr-un material textil cu o ușoară rigiditate este mult mai potrivit.



Bluza cu volane

O astfel de ținută, compusă dintr-o bluză delicată cu volane și o fustă midi, poate deveni o adevărată "uniformă" pentru birou. Ai atât de multe variante de modele, culori și materiale la dispoziție încât este imposibil să dai greș.
Tot ce trebuie să faci este să eviți culorile și imprimeurile prea puternice dacă vrei o ținută office clasică. Nu uita să asociezi cu o pereche simplă de pantofi cu toc.



Puloverul larg

Fusta midi poate fi purtată cu succes și în zilele friguroase. Iar atunci când o asociezi cu un pulover larg, vei obține un look nonconformist și original. Nu uita să bagi partea din față a puloverului în fustă, pentru a-ți defini talia și a evita senzația că ești "înghițită" de excesul de material.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod