3 exerciții ușoare pentru un posterior tonifiat

3 exerciții ușoare pentru un posterior tonifiat

Dacă în urmă cu câțiva ani un posterior voluminos era un adevărat coșmar pentru cele mai multe femei, în prezent fundul bombat pare să fie idealul tuturor.
Noile staruri de la Hollywood precum surorile Kylie și Kendall Jenner, modelul Bella Hadid sau cântăreața Nicki Minaj sunt câteva dintre cele care au promovat acest look sexy. Iar exercițiile care lucrează intens mușchii feselor sunt exact ceea ce îți trebuie pentru a avea un posterior tonifiat, care va arăta excelent în costume de baie și pantaloni skinny. Iată trei exerciții pe care le poți face foarte ușor:



Exercițiul 1

Stai cu mâinile sprijinite de spătarul unui scaun, călcâiele lipite și degetele orientate în laterale. Îndoaie ușor genunchii și adu piciorul drept cu degetele în spatele gleznei stângi.
Păstrează trunchiul drept și ridică piciorul drept în spate. Pulsează de două ori și revino la poziția inițială. Repetă de 15, 20 de ori pentru fiecare picior.



Exercițiul 2

Stai întinsă pe spate, în fața unui scaun, cu brațele pe lângo corp, palmele pe podea, gâtul relaxat. Îndoaie genunchiul drept la 90 de grade și pune călcâiul pe scaun. Întinde piciorul stâng în sus. Împinge-te în piciorul drept și ridică-ți bazinul pentru a forma o linie dreaptă cu restul trunchiului.
Rămâi astfel timp de două secunde, apoi coboară bazinul. Repetă de 15-20 de ori pentru fiecare picior.



Exercițiul 3

Stai în picioare, cu mâinile sprijinite pe spătarul unui scaun. Ține între picioare un prosop rulat. Strânge prosopul între pulpe și ridică-te pe vârfuri. Îndoaie încet genunchii și coboară câțiva centimetri într-o fandare ușoară, păstrând spatele drept. Rămâi astfel timp de două secunde, apoi revino la poziția inițială. Repetă de 15 - 20 de ori.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod