6 reguli esenţiale ca să te protejezi de bolile cu transmitere sexuală

Bolile cu transmitere sexuală au adesea perioade de incubaţie lungă până la primele simptome, iar dacă sunt ignorate pot avea consecinţe cel puţin neplăcute, de multe ori grave. Vrei să eviţi orice pericol pentru sănătatea ta? Respectă cele 6 reguli esenţiale ca să te protejezi de bolile cu transmitere sexuală.

8 semne care te ajută să-ți dai seama că te iubește, chiar dacă nu ți-a spus-o

"Te iubesc" pot fi cele mai grele cuvinte de obţinut de la un bărbat. Nu este întotdeauna vina lui, cei mai mulţi bărbaţi sunt învăţaţi de mici să-şi ignore partea sentimentală, pentru a se conforma cât mai bine stereotipului masculin. Iată 8 semne care te ajută să-ţi dai seama că te iubeşte, chiar dacă nu ţi-a spus-o. Astfel, nu vei ajunge să-l părăseşti doar pentru că nu ştie să ţi-o spună atunci când îţi doreşti să auzi cele două cuvinte.

Cum să faci un bărbat bogat să se îndrăgostească de tine. 6 sfaturi

Cucerirea unui bărbat bogat poate fi foarte dificilă, chiar dacă ai un corp de nota 10. Mai ales dacă a copilărit în condiţii de lux, a învăţat rapid că cei din jur au de multe ori motive ascunse pentru care vor să se apropie de el. Iată 6 sfaturi care te pot ajuta să atragi atenţia unui bărbat bogat şi chiar să-l faci să se îndrăgostească de tine.

6 motive pentru care nu este sănătos să stai prea mult la plajă

Când ai la dispoziţie doar câteva zile de vacanţă, este tentant să petreci cât mai mult timp la soare, însă plaja îţi poate pune în pericol sănătatea în mai multe moduri, care umbresc bronzul perfect pe care ţi-l doreşti. Iată 6 motive pentru care nu este sănătos să stai prea mult la plajă.

6 trucuri ca să nu te bronzezi inestetic

Cele mai multe greşeli care afectează calitatea unui bronz natural, obţinut pe plajă sau la piscină, pot fi evitate cu puţină atenţie. Ţine cont de cele 6 trucuri ca să nu te bronzezi urât şi vei fi mulţumită de pielea ta pentru mai mult timp.

România mondenă: Vedetele fac lucruri trăsnite. 7 întâmplări de pomină

Viaţa vedetelor e, cu certitudine, o sursă de inspiraţie pentru scriitori. Fac lucruri care mai de care mai ciudate şi, de multe ori, lipsite de logică.

România: 8 melodii de la noi care seamănă mult cu hituri de afară

Mergând, probabil, pe principiul că ce era de inventat au înventat cei din străinătate sau alegând să meargă pe un drum deja bătătorit, artiştii din România au devenit un fel de dubluri ale artiştilor de afară. Astfel, muzica românească a devenit un fel de soră geamănă, sigur mult mai săracă, a muzicii din străinătate.

România mondenă: 8 apariţii penibile la TV, în ultimele două luni

Proverbul: "Mare e grădina lui Dumnezeu şi mai lasă şi porţile deschise" se aplică foarte bine atunci când vine vorba despre lumea mondenă din România. Sunt personaje de toate felurile, de toate categoriile, atât de diferite dar, în principiu, unite dintr-un singur punct de vedere: modul în care reuşesc, fără prea mare efort, să se facă de râs.

Scandal Eurovision: Lucian Viziru toarnă gaz pe foc, iar juriul alege o manea

Niciun an fără scandal la Eurovision. Dacă nu se mai ceartă artiştii în culise, se ceartă artiştii cu membrii juriului sau cu... telespectatorii. Ediţia din acest an a stat, cum altfel, decât sub semnul scandalului. Cu toate că iniţial se zvonea că nici măcar nu o să se organizeze o selecţie naţională, din lipsă de fonduri, iată că partea financiară s-a rezolvat, însă ambiţiile, orgoliile şi incapacitatea multor artişti din România de a accepta că altul este mai bun...

Vedete România: Top 7 taţi care arată sexy. Vezi de ce?

Dacă pe o femeie un copil o împlineşte din punct de vedere emoţional, pentru un bărbat venirea pe lume a unui copil al lui reprezintă, probabil, cea mai puternică dovadă de bărbăţie pe care o poat da.

8 martie: 3000 de felicitări. Cele mai frumoase semne de primăvară!

Doar ce a trecut ziua de 1 martie, că iată cum trebuie să ne pregătim de 8 martie. Acum trebuie, obligatoriu, să ne gândim la mamele noastre, la profesoarele noastre, la prietenele noastre şi să sperăm că iubiţii se gândesc la noi.

România: 7 super-vedete despre care nu se ştie mare lucru

Există exemple de români care au făcut şi fac istorie în străinătate. Chiar dacă ne-a obişnuit, din păcate, cu situaţia ca România să nu beneficieze de o imagine bună în exterior, iată că avem, însă, şi câteva persoane care nu ne fac de râs, ba dimpotrivă.

România: 5 melodii cu versuri cretine care au spart topurile

Sunt difuzate până la saturaţie de toate posturile de radio, reuşesc să creeze poveşti de dragoste în rândul adolescenţilor sau activează toate sinapsele adormite ale celor care se chinuie să ajungă la final de săptămână în club, doar pentru că aşa dă bine în grupul lor de prieteni cool.

Vedete România: 5 motive pentru care Monica Gabor nu este o mamă bună

Încă din primul moment în care a apărut la braţul milionarului Columbeanu, Monica Gabor s-a transformat într-unul dintre cele mai controversate personaje mondene ale României.

Vedete România: 6 personaje de balamuc din showbiz. Fă cunoştinţă cu ele!

Te uiţi la TV şi te sperii? Ai uneori senzaţia că platourile de televiziune s-au transformat in terenuri de luptă? Aceste aspecte care-ţi repugnă în fiecare zi nu ar fi nimic fără personajele principale, oameni care ţin cu tot dinadinsul să fie la TV şi care fac orice pentru banii pe care-i câştigă.

Isterie TV: De la sex pe bani la "prime-time". Vezi cine sunt personajele!

Toată lumea ştie, dar foarte puţini vorbesc despre asta. Un scurt inventar al showbizului autohton ne aduce sub ochi un adevăr dureros, multe dintre vedetele noastre fac profit din farmecele lor.

România: 8 vedete care au dat-o în bară în afaceri. Vezi cine sunt!

De teamă că, la un moment dat, nu vor mai face faţă presiunii din showbizul autohton, multe dintre vedetele de la noi s-au decis să-şi traseze un plan de urgenţă. Pentru cele mai multe dintre ele acest plan de urgenţă s-a concretizat într-o afacere care s-a dovedit până la urmă a fi una păguboasă.

Vedete România: Top 5 spărgătoare de căsnicii. Vezi care sunt!

Replica "Până când moartea vă va despărţi", pe care o aud toţi cei care aleg să-şi unească destinele în faţa Domnului, este respectată din ce în ce mai puţin.

Isterie TV: 7 momente de toată jena care arată cât au decăzut show-urile TV

Toată lumea vorbeşte despre nivelul sub limita de avarie în care se află societatea actuală. Din păcate, acestă tendinţă negativă este evidentă în multe dintre domeniile care ne ghidează, într-un fel sau altul, viaţa. De departe, însă, cea mai accentuală formă de depravare este evidentă la televizor.

România: 6 vedete în criză de imagine. Află cum au ajuns aici

Este foarte important să ai limită, să ştii când e vremea să ieşi din cadru şi când să intri. Din păcate, însă, există oameni care fie nu au limită, fie refuză să-şi dea seama că sunt expiraţi.