Crăciun 2011: Unde fac vedetele din România "pomana porcului"

Magazinele sunt pline, cuptoarele sunt încinse, copiii s-au pregătit de colindat, iar vedetele îşi fac bagajul către destinaţii de vacanţă mult mai glamour decât ar putea fi vreodată apartamentele din cartierele de lux sau vilele de la marginea oraşului. Şi, aşa cum obişnuiesc să facă atunci când pleacă sau vin de undeva, personajele mondene se laudă cu ce alegeri minunate au făcut pentru a-şi petrece Sărbătorile.

Există şi excepţii, evident. Există şi vedete care au ales să stea acasă din diverse motive.
1 din 10

Cătălin Botezatu, de Crăciun în Austria, de Revelion în Bucureşti

După ce zilele acestea este în plină vacanţă în Cambodgia şi Vietnam, Crăciunul îl va prinde pe designer în Austria. "Am primit cadou de ziua mea de la o agenţie de turism o vacanţă în Cambodgia şi Vietnam. Voi pleca înainte de Sărbători. Crăciunul îl voi petrece în Austria, cu prietenii mei, nu neapărat cu cineva special din viaţa mea", a declarat Cătălin Botezatu pentru "Pro TV Magazin". Revenirea în ţara coincide cu petrecerea de Anul Nou, pe care vedeta vrea să-l înceapă într-un club din Bucureşti.
22 Decembrie 2011
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ZIARISTA pe 14 Ian 2012, 20:32
    ZIARISTA DE WC

    NICI NU STII CE TE ASTEAPTAAAAAAAAAAA!!!

    2
    0

  • eva pe 14 Ian 2012, 20:30
    VARZAAAAAAAAAA

    CITEZ PE Miki pe 14 Ian 2012, 12:23 la ce duce lipsa de inspiratie Draga Ileana, ne-ai promis 6 vedete si ne-ai dat doar 5 :). Si apoi... n-are nicio legatura titlul cu exemplele date. Horia Brenciu are o atitudine feminina, zici? Posibil sa consideri asta, daca barbatii din jurul tau sunt niste brute. Imi pare rau pentru tine. Daca tu zici ca Benone Sinulescu te duce cu gandul la o femeie..... nu vreau sa imi inchipui cum arata femeile in acceptiunea ta.

    2
    0

  • name pe 14 Ian 2012, 20:29
    doar o parere

    .daca un barbat e insensibil, nu-i bine...! .. daca este sensibil, iar nu-i bine ..ca are trasaturi de femeie.. auzi! Doamna Ileana barbatul/sotul dvs cum e? ..serios ..va legati de orice amanunt ..si terfeliti nume importante doar pt divertismentul vostru! ..rusine! ..in loc sa ne mandrim cu ce avem, terfelim.. in loc sa mascam ce e rau..si sa facem mai bine ..-scoateti la iveala si unde a fost ultima data la WC, ce a facut, cu cine .. Nu degeaba ne vorbesc strainii cum ne vorbesc ..daca noi vorbim unii de altii urat/rau .. atunci la ce ne asteptam din partea altor natii?!

    2
    0

  • si tu ne deranjezi pe 14 Ian 2012, 20:28
    du-te naibii!

    Ma plec in fata lui Horia Brenciu ! A avea empatie si SUFLET este un miracol, rar intalit la un barbat! Pacat ca Horia nu si-a gasit aleasa inimii, intrucat cu siguranta, ar fi o femeie implinita ! habar n0aveti cat de importanta este expresia verbala:"A-i pasa unui barbat" de aproapele lui !Cred ca stiti butada:" Cand veti vedea - mila de politai; lacrima de popa si generozitate de patron - , toate, combinate, dau medicamentl lecuirii CANCERULUI ! " , adica ...la Sfantul Asteapta ! Horia, te iubim! Despre nesuferitul si obsedatul de "sticla" BOTE, nici sa n-auzim si nici n-avea ce cauta aici! Ne exaspereaza numai cand il vedem. Pe el si pe Zavoranca ! El trebuia pus in vitrina barbatilor anapoda, alaturi de Solcanu, de Ciobanu s.a.! Daca toti barbatii ar fi :1) metrosexuali; 2) ubersexuali; 3) fideli, atunci n-ar mai exista femei neimplinite si depresive - din cauza infectilor, a avortonlor de masculi si a fustangiilor - si nemerniuci, si prosti ( intrucat, "tradarea carnii" este cea mai cumplita; ar accepta biata femeie, si un nespalat; si un eunuc ca sa aiba tata la copii, dar sa o mai si tradeze, nuuuuuuuuuuuuuu; asta sub nicio forma ! ) Doamna Brenci; Dna Piturca s.a. , cand vor muri la 120 de ani, ar trebui impaiate si duse la Muzeul Antipa, cata vreme nu s-a auzit ca, si ele ar avea un amant secret ! Niciodata n-am sa inteleg asemenea martire masochiste !

    2
    0

  • eva pe 14 Ian 2012, 20:28
    Idioataaaaaaaaaaaa

    citez pe :Miki pe 14 Ian 2012, 12:23 la ce duce lipsa de inspiratie Draga Ileana, ne-ai promis 6 vedete si ne-ai dat doar 5 :). Si apoi... n-are nicio legatura titlul cu exemplele date. Horia Brenciu are o atitudine feminina, zici? Posibil sa consideri asta, daca barbatii din jurul tau sunt niste brute. Imi pare rau pentru tine. Daca tu zici ca Benone Sinulescu te duce cu gandul la o femeie..... nu vreau sa imi inchipui cum arata femeile in acceptiunea ta.

    2
    0

  • si ce daca? pe 14 Ian 2012, 20:28
    asa-i ca te-am scos din sarite?

    Catalin Botezatu se duce la manichiura, pedichiura... wow, ce informatie inedita! Eu cred ca se duce si la coafor, nu crezi? Eu ma mir ca tie, Ileana Voicu, ti se pare deplasat si nepotrivit acest lucru pentru un barbat, care doreste sa fie ingrijit. E... dar fiecare cu gusturile lui, probabil ca tie iti plac tractoristii care ... nu se duc la pedichiura.

    2
    0

  • AAA pe 14 Ian 2012, 20:27
    Ileana Voicu Ghinea - o mare tampitaaaaaaaaaaaa

    MARE IDIOTENIE!!!!!! CE SA-TI SPUN, BRENCIU N-ARE VOIE SA MAI PLANGA, DEOARECE IDIOATA(UL) CARE A SCRIS ACEST ART. L-A CATEGORISIT " BARBAT CU ATITUDINE FEMININA", SI BARBATUL ESTE OM ......SA-TI FIE RUSINE!!!!!!

    2
    0

  • Baby pe 22 Dec 2011, 12:40
    Interesant articol

    Tu ce i-ai cumpara unui unchi de 60 de ani de Craciun? http://www.intrebariinteresante.ro/?pg=Sarbatori%2FSarbatori_oficiale%2F10176%2FCe_cadou_sa_cumpar?

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod