Vedete România: 5 motive pentru care Monica Gabor nu este o mamă bună

28 Februarie 2012
Încă din primul moment în care a apărut la braţul milionarului Columbeanu, Monica Gabor s-a transformat într-unul dintre cele mai controversate personaje mondene ale României.
Încă din primul moment în care a apărut la braţul milionarului Columbeanu, Monica Gabor s-a transformat într-unul dintre cele mai controversate personaje mondene ale României. Este adevărat că şi fostul ei soţ, pe atunci iubit, a făcut tot ce i-a stat în putinţă s-o aducă în prim-plan. Perioada fundiţelor roz, a blugilor franjuraţi şi a examenului de Bacalaureat dat după ce s-a mutat la Izvorani a trecut, aceasta fiind înlocuită foarte repede cu cea a scutecelor.

Un vis mai vechi al milionarului Columbeanu care, până la 48 de ani, nu a reuşit să aibă un copil, se împlinea în ianuarie 2007, la 7-8 luni de la nunta fastuoasă care a avut loc pe domeniul din Izvorani. La vremea respectivă, mama Monica Columbeanu se arăta foarte încântată de venirea pe lume a micuţei Irina, astăzi însă nu dovedeşte decât că a dat bir cu fugiţii din viaţa micuţei ei.

Să spui despre o femeie că este o mamă nu tocmai în regulă este o afirmaţie care, evident, trebuie demonstrată cumva. După o scurtă trecere în revistă a ultimelor evenimente se întrevăd 5 motive care demonstrează că Monica nu e o mamă bună.

1. Moni Gabor, dezisteresată


Fosta divă de la Izvorani nu a mai vorbit cu fetiţa în vârstă de cinci ani de mai bine de o lună. Mărturisirea a fost făcut chiar de fostul ei soţ, Irinel, zilele trecute, la un eveniment monden. "Am încercat să iau legătura cu ea pentru că Irina vrea să-i vorbească.
Am reuşit o dată şi în loc să-şi deschidă adresele de Skype mi-a reproşat unele lucruri personale. Nu a mai vorbit de la ultimul proces cu fiica ei, iar Irinuca întreabă mereu de mama ei"
, a spus milionarul.

Aceasta nu este singura dată când Monica Gabor amână momentul întâlnirii sau discuţiei cu fiica ei. La jumătatea lunii decembrie, proaspăt întoarsă din America după o perioada lungă de timp, tânăra a preferat să participe la un eveniment monden, neconsiderând urgentă o întâlnire cu fiica ei. "Eu am aflat din ziare că Monica a venit din America. Am invitat-o pe 13 noiembrie să vină să o ia pe Irina în primele două weekend-uri din decembrie, dar nu mi-a dat niciun răspuns. I-am propus să petreacă Sărbătorile cu Irina, între 23 decembrie şi 3 ianuarie, dar nu mi-a spus nimic. Nu pot să mă rog de ea sau să-mi fac programul în funcţie de Monica. Dacă vrea să o vadă pe Irina, trebuie doar să mă sune.", spunea atunci milionarul Columbeanu.

2. Moni Gabor, o mamă personaj principal într-un circ mediatic


Posibilitatea ca micuţa Irina să citească peste 5, 10 ani ce s-a întâmplat în acest 2011 în familia ei este mai mult decât posibilă. Este clar că fetiţa va intra, la un moment dat, în posesia informaţiilor care i-au avut pe cei doi foşti soţi Columbeanu în prim-plan. De aici, Irina va afla că Moni Gabor a fost acuzată de fostul soţ de prostituţie, va afla că mătuşa Ramona a fost plătită pentru o partidă de sex, că bunica din partea mamei şi-a blestemat fiica şi că tatăl a fost prins în jacuzzi cu două blonde, căsătorit fiind.


3. Moni Gabor, mama eroină care şi-a abandonat copilul


Sigur, toată lumea îşi aminteşte de episodul Izvorani, în care Moni Gabor încerca cu toate forţele să-şi recupereze copilul din mâinile "geniului malefic", aşa cum şi-a numit fostul soţ. Au fost atunci elicoptere, armate de medici, politişti, avocaţi, executori judecătoreşti. Într-un final, după repetate încercări şi după o decizie judecătorească dată în favoarea ei, Moni Gabor şi-a luat fetiţa pe 15 aprilie din casa fostului soţ. Ce a urmat a contrazis totalmente comportamentul divei din perioada în care stătea cu orele în faţa porţii de la Izvorani sperând că soţul o să respecte decizia judecătorească dată temporar în favoarea ei. Femeia a decis să-şi lase copilul în grija bunicii şi să plece în America, la câteva ore de la marea dramă cu final fericit rulată pe toate posturile de televiziune. O lună mai târziu, instanţa decidea de această dată în favoarea tatălui, Moni Gabor fiind obligată de această dată să plătească o pensie alimentară în valoare de 1000 de lei.4. Moni Gabor, mama care şi-a folosit copilul pe post de bilet spre o viaţă mai bună


Există două ipoteze care vin să demonstreze afirmaţia de mai sus. În primul rând, înainte să devină doamna Monica Columbeanu, femeia nu era decât o tânără din Bacău cu un trecut mai mult decât tumultuos, asta dacă ne luăm după declaraţiile Crinei, o fostă colegă de apartament a divei, pe vremea când practicau împreună cea mai veche meserie din lume, dar şi după declaraţiile defunctului Dinu Damaschin, cel care s-a autodeclarat protectorul Monicăi, dar despre care s-a spus în ultima vreme că i-a fost de fapt peşte.
Aceasta este ipoteza referitoare la ea.

Nici Irinel Columbeanu nu iese din discuţie atunci când vine vorba despre copil, Monica Gabor şi o viaţă mai bună. Bărbatul a recunoscut, în cartea sa biografică apărută în 2006, care a fost motivul cel mai important pentru care s-a căsătorit cu Monica Gabor. "Acum însă, că Monica a acceptat să fie soţia mea, atac deja pe alt front, pentru că-mi doresc atât de mult un copil! Acesta a fost şi unul dintre principalele motive pentru care am cerut-o în căsătorie: speranţa că va rămâne însărcinată şi că atunci totul va trebui să fie în regulă, să nu existe niciun reproş care să întunece frumoasa noastră relaţie de dragoste".

În plus, o sursă din anturajul celor doi declara pentru Cancan acum ceva timp faptul că între cei doi foşti soţi nu a fost decât o afacere, în care cea mai importantă miză era copilul. Milionarul i-ar fi propus Monicăi o "afacere": să-i facă "în timp util" un copil, şi în schimb el s-o transforme, dintr-o fată de provincie, în doamna Columbeanu.
Tânăra Moni era perfectă, mai ales că Irinel îşi dorea ca mama copilului său să fie o femeie înaltă, sănătoasă şi cu rezultate şcolare bune. Moni s-a ţinut de cuvânt şi un an mai târziu i-a dăruit lui Irinel o fetiţă, pe care au botezat-o Irina, după numele tatălui ei.

5. Moni Gabor, o mamă nepregătită să-şi crească propriul copil


Fapt demonstrat clar că întotdeauna în preajma Irinei era fie bona, fie bunica, fie mătuşa, asta atât în România cât şi în America. În afară de momentele emoţionante şi pline de drăgălăşenie "elaborate" special în faţa camerelor, Moni Gabor nu s-a arătat vreodată a fi o mamă cât de cât interesată de existenţa copilului. Întotdeauna pionul principal în creşterea şi educarea celei mici a fost altcineva, ea preferând să-şi ocupe timpul cu job-urile, cu emisiunile la TV, interviurile şi, mai nou, iubitul americano-chinez.

În plus, în martie 2011, au apărut şi câteva zvonuri legate de posibile violenţe pe care le-a exercitat Monica asupra fiicei ei, Irina. Mai mult, la vremea respectivă, Irinel Columbeanu a cerut decăderea din drepturi a  Monicăi Columbeanu. "Eu vreau cu tine, nu vreau cu mami pentru că mă bate", aceasta pare să fi fost replica pe care fetiţa i-ar fi dat-o bunicii ei atunci când a întrebat-o cu cine vrea să stea.

 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • elena pe 15 Ian 2014, 18:08
  monica

  Totul e facut din dusmanie ca a fost lasat de monica ea nu avea nevoie de un mos linga ea - a fost un acord intre ei dar el ca toti barbati s-a simtit tradat si s-a razbunat pe ea dar si pe fetita asta se va vedea in viitor.

  0
  0

 • liliana22 pe 18 Nov 2012, 10:11
  monica

  de ce denigrati asa o persoana? De unde sa o cunoastem asa ne bine incat sa o crititcam atat? Mie personajul imi este indiferent, dar nu cred ca asta este jurnalism corect !!!

  1
  0

 • barbu pe 27 Sep 2012, 10:23
  Traiasca Bona...

  Da.. pai normal ca un copil mic care nu sta cu oi persoana incepe sa nu mai fia atat de afectiv cu ea...Columbeanu este josnic ca om..in loc sa fis crescuta de mama,,o creste bona...ce Irinel sta cu ea 2-3 ore pe zi...cat are timp si chef...bona..o schimba, o duca in parc , etc.El a rupt legaturile dintre copil si mama. Asta inseamna ca ea trebuie sa nu mai traiasca. Ca si in politica cine are cutitul taie tortul..iar el este ca in politica. Razbunare. Sa vedem ce soc o sa aiba copilul canf Columbeanu o sa moara..ca este in varsta iar copilul o sa se trezeasca cu o mama pe care nu prea o cunoaste . O sa devina o desfranata ca nu o sa mai asculte de nimeni. Copilul trebuie sa asculte si sa stie de doi parinti.Nu de unul de 60 de ani care ii face toate poftele. Nu in asta consta educatia.

  2
  0

 • Monica Peltz pe 18 Aug 2012, 01:10
  prostie

  Nu pot sa cred ce scrieti doamne numai critica si critica bai fratilor lasati fata in pace .Monica e capabila sasi creasca fata e normal ,ganditiva la mamele care asi omoara copii sau ai oparesc cu apa fierbinte doamne . Monica e o fata asa cum e simpla ea nu sa casatorit pentru bani pentru a avea un trai mai bun sia iubit sotul familia .Fratilor ganditiva caci dumnezeu scrie acolo unde scrie despre fiecare om in parte ,fiecare om greseste . Ganditi inainte de a scrie ceva sau a vorbi . Se intampla atatea ,in loc sa ne ajutam uni pe alti sa cerem un sfat un ajutor dar din pacate lumea alege barfa si asa mai departe .Nu sunt o sfanta si eu am gresit in viata dar am invatat din greseli si din chinul care las tras .. Atat am avut de spus . O seara placuta sa aveti cu toti si dumnezeu sa fie alaturi de voi toti ...Monica

  2
  0

 • ERA pe 13 Iun 2012, 22:04
  Monika

  Doamne fereste ce oameni santeti ,cum puteti sa acuzati ceva ce nu stiti suta la suta.Toti santem oameni si nu stim prin ce au trecut ei,si ce a fost intr ei .Ce usor sa muldaresti numele la cineva cu niste chesti de care nu apartine de nimeni.Cred ca persoana care a scris acest articol nu are inima!!!!

  2
  0

 • katy pe 12 Apr 2012, 09:50
  despre frumoasa din padurea adormita MONI

  asta e o mama de nici 2 lei da nu o vedeti ce face deschideti ochi si pe deasupa nici nui asa frumoasa are niste picioare de parca ar fi de barza ha ha ha ce vede mister Pink la ea ?stie bine sa joace teatru (banii banii)domnului PINK ha ha ha

  0
  1

 • meme pe 7 Mar 2012, 22:04
  prejudecati

  daca era irinel dezinteresat ar fi fost normal ca deh e barbat...de ce mamele trebuie sa se sacrifice mereu? ea-si traieste viata poate avea grija de copil si tatal ca doar e si al lui!

  2
  2

 • simona pe 29 Feb 2012, 12:40
  parere

  monica imi dau seama ca tu nu esty inca parinte nu stii ce inseamna pentru o mama copilul si ptr copil o mama sunt mama si nu pot sa ii pronunt numele femei care isi lasa copilul si pleaca nici un animal nu isi abandoneaza copilul nu pot intelege un lucru cum isi mai priveste mama in ochi sau cum de poate sa ii mai spuna mama cand ea ia refuzat acest drept chiar propiului ei copil mie sila de ea cand o vad la tv cat de prefacatu e

  3
  5

 • Stela pe 28 Feb 2012, 22:09
  Monica

  Pentru aceasta d-na care a scris articolul,ar fi mult mai mult de 5 motive care sa o determine sa renunte la meserie. Trebuie sa intelegi ca majoritatea cunoastem subiectul.Tu chiar incerci sa comvingi pe cineva ca Monica nu este mama?

  5
  6

 • sorrento pe 28 Feb 2012, 16:38
  Sunteti JALNICI

  Continuati sa publicati articole dedoi bani care nu fac cinste nici macar cititorului. Vi s-a mai spus ca sunteti atat de patetici, atat de marsavi, sa scrieti despre viata unor copilasi. Dar voi o tineti una si buna batman batman ! Nu va ganditi ? sa nu cada pe voi nefericirea acestor copilasi care atunci cand vor fi mari vor citi aceste mizerii scrise de asa zisi jurnalisti !

  7
  2

 • ioana pe 28 Feb 2012, 13:10
  MOTIVELE PTR CARE...

  exista parinti adoptivi m buni ca astia; unii nu-si merita numele de parinti, nu sunt pentru meseria asta...

  5
  1

 • adela pe 28 Feb 2012, 12:33
  wtf?

  subiect stupid..bullshit;)

  5
  1

 • Ioana pe 28 Feb 2012, 12:02
  Monica

  Imi place ca stim sa denigram pe oricine si orice. La cit de usor vorbeste d-na care a scris articolul, fie nu e mama fie este o mama aeriana care are impresia ca o mama nu poate gresi sau lua decizii proaste. Incercati alte tipuri de articole astfel incit dupa ce il citim sa nu ne fie greata fata de persoana care a scris. Faptul ca citim articolele dumneavoastra nu inseamna ca sunt bune, iar faptul ca raspundem la articole inseamna ca suntem dezgustate de ceea ce scrieti......doamne fereste daca si ginditi la fel in viata personala!

  7
  3

 • victo_53 pe 28 Feb 2012, 11:37
  Monica

  Nu sti decat sa aruncati cu norai,cred ca Monica este o mama foarte buna.De ce este nepregatita?oare nu aprope toti copii cresc cu bone sau cu bunicii?Nu cred ca Monica si-ar fi agresat fetita,astea sunt doar speculatii.Dar oare Irinel sta chiar el zi de zi cu Irina sau sta tot cu o bona?Si atunci unde este problema? Cel mai bine ar fi sa o lasati sa-si vada de viata ei pentru ca tote rautatile au pornit de la Columbeanu care nici el nu este usa de biserica iar de la tatal lui Irinel nu vad ce educatie ar primi Irina,la limbajul de mahala pe care l-a avut chiar in discutiile cu presa .

  8
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod