Esenţa dimineţilor perfecte, cu Philips

Fiecare dimineaţă are un gust aparte, dar este o adevărată artă să găseşti aroma potrivită, mai ales în doi.

Fiecare dimineaţă are un gust aparte, dar este o adevărată artă să găseşti aroma potrivită, mai ales în doi.

Timpul fuge atât de repede şi rămân atâtea de făcut... de la micul dejun la cafeaua sau ceaiul care să te monteze pentru toată ziua. Şi cum zilele ibricului clasic au apus de ceva vreme, aveţi nevoie de instrumentul potrivit. Lifesyle-ul modern presupune anumite standarde, iar unul dintre acestea este un espresso autentic, care să redea întocmai gustul rafinat al oricărei cafenele din Italia.

Nimic mai simplu, dacă aveţi de partea voastră minunatul aparat espresso Philips Saeco Syntia Cappucino.
 
Cel mai important: espresso, cappucino sau cafea lungă, să nu mai vorbim de apa încălzită optim pentru ceaiul preferat, se obţin în cel mai simplu mod cu putinţă. Tot ce aveţi de făcut este să apăsaţi un buton. Doriţi şi lapte, sau nu, oricum ar fi, opţiunea vă aparţine în totalitate. Aparatul espresso Philips Syntia Cappucino HD8838, pe numele său complet, vă oferă funcţie integrată automată pentru lapte. 

Dacă sunteţi adepţii unui lifestyle sofisticat, inteligent şi de bon-viveur, atunci imaginea contează.
Încă un punct bifat, designul aparatului Philips Saeco Syntia Cappucino este extrem de elegante şi compact. Deci uniunea potrivită între funcţionalitate şi formă. Dacă vă daţi în vânt după spumă, Philips Saeco Syntia Cappucino este pe placul dumneavoastră. Puteţi alege între un espresso scurt sau lung, aveţi la dispozitie o râşniţă ceramică, funcţii de memorie pentru preferinţele fiecăruia, 250 grame de cafea şi rezervor de apă de 2L. Clasa energetică A. 

Espressor Philips Saeco Syntia Cappucino HD8838: 4068 lei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod