Vedete România: 5 motive pentru care Cristea şi Bianca s-au despărţit

De două zile toată presa vorbeşte despre despărţirea anului, despre povestea de dragoste care s-a terminat brusc şi fără explicaţii. Despre Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea se spune, astăzi, că şi-au spus adio, că el a plecat în cantonament în Antalya, iar ea la Madrid la nişte prieteni.
De două zile toată presa vorbeşte despre despărţirea anului, despre povestea de dragoste care s-a terminat brusc şi fără explicaţii. Despre Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea se spune, astăzi, că şi-au spus adio, că el a plecat în cantonament în Antalya, iar ea la Madrid la nişte prieteni. Ciudat este faptul că doar cu câteva zile înainte, când era pe patul de spital în plină recuperare după operaţiile de la picioare, Bianca declara că fără ajutorul lui Adrian Cristea nu s-ar fi putut descurca. Niciunul dintre ei nu a făcut declaraţii clare, Bianca rezumându-se să declare la Cancan TV că: "Voi cred că ştiţi mai bine ca oricine dacă ne-am despărţit sau nu, căutaţi-l să vă spună el".

Pe de altă parte, Denisa Nechifor, fosta iubită a fotbalistului şi mama fetiţei lui, a dat explicaţia cea mai rezonabilă până în acest moment, fiind singura care confirmă despărţirea: "Adi a plecat în cantonament de la mine de acasă, de la copilul nostru. A venit obosit, dar cu haine curate. De fiecare dată când vine la noi este fericit, nu ştiu cum este cu Bianca. Ştiu că de câteva zile sunt despărţiţi", a spus blonda la Kanal D.

Fără fum nu iese foc şi fără motiv nu există despărţire.
Chiar dacă lucrurile sunt încă neclare, din toată povestea lor de dragoste pot fi extrase câteva concluzii sau motive care au dus la aceasta despărţire.

1. Scandalul Bianca Drăguşanu - Ciprian Marica - Ilinca Vandici


"Ciprian Marica m-a înşelat cu Bianca Drăguşanu!". Aceasta a fost bomba detonată de Ilinca Vandici, bombă care a dus, în  primul rând, la această despărţire. Chiar dacă apoi a revenit şi a spus că nu are nicio dovadă că aşa ar fi, efectul nu a mai putut fi eliminat şi iată că finalul a fost mai aproape decât şi-ar fi imaginat oricine. Pe de altă parte nici inculpatul, în speţă, Marica, nu a clarificat sau dezminţit cele spuse de fosta lui iubită, rezumându-se să spună la Cancan TV doar că: "Îmi asum tot ce am făcut şi nu sunt în măsură să comentez ce a spus Ilinca. Nu vreau să fac asta. Sunt puţin trist că anumite persoane din viaţa mea vorbesc despre mine. Îmi e greu să îi înţeleg reacţia, mai ales că am avut o relaţie doi ani de zile. Ea este o fată minunată, este o persoană deşteaptă, îi accept părerea, dar nu o înţeleg. Cu Ilinca nu am mai vorbit de când ne-am despărţit, iar cu Bianca de când ne-am întâlnit la masă, într-un cerc comun.
Nu vreau să spun ce am făcut pentru că nu vreau să apar în ziare la fiecare bârfă. Mă priveşte pe mine dacă am fost sau nu cu Bianca".




2. Prinţul Cristea şi-a făcut de cap în club...


Acum o săptămână, Adrian Cristea a fost surprins de paparazzi în timp ce flirta cu Elena Gherase, o domnişoară despre care se ştie că este obişnuită şi îi face plăcere să se... distreze cu domnii potenţi financiar, liberi, logodiţi sau căsătoriţi. Ajuns în club cu un coleg de echipă şi doi prieteni, Cristea a uitat, se pare, de logodna cu fosta asistentă a lui Capatos şi a trecut la atac. Fotbalistul s-a sărutat cu foc cu proaspată lui cucerire, spre surprinderea celor din jur. Schimbul de "pase" între buzele celor doi a ţinut întreaga noapte, jucătorul părând a fi de-a dreptul captivat de pasiunea arătată de domniţa Elena. Nu ştim dacă a fost o răzbunare din cauza celor întâmplate între Bianca şi Marica sau pur şi simplu a fost luat de val, cert este că efectul se poate vedea zilele acestea.

3. Legătura strânsă cu fosta iubită şi o posibilă dorinţă de a se întoarce la copilul lui


"Adi a plecat în cantonament de la mine de acasă, de la copilul nostru. A venit obosit, dar cu haine curate.
De fiecare dată când vine la noi este fericit"
. Această declaraţie a fostei iubite, Denisa Nechifor, nu demonstrează decât faptul că există, încă, o legătură strânsă între ea, Rania - fetiţa lor şi Adi Cristea. Să fie oare acesta un alt motiv care a dus la despărţirea celor doi? Să-şi dorească fotbalistul să se cuminţească şi să-şi dorească să formeze o familie cu fetiţa lui şi mama ei? Să nu uităm, de asemenea, de presiunea extraordinară pusă pe umerii sportivului în ultimele luni, de când Botezatu a declarat că are o relaţie cu Denisa Nechifor. Un schimb de roluri care se vede că a avut multe efecte în vieţile celor implicaţi.



4. Reîntoarcerea în televiziune şi imposibilitatea de a se adapta la noua viaţă


Dacă ar fi să privim problema din perspectiva oamenilor normali, fără aere de vedetă, se ştie clar că adaptarea la viaţa de cuplu este dificilă. În plus, în cazul lor se punea problema şi de o căsătorie, ce urma în mod normal după logodna cu fast pe care au făcut-o în septembrie, anul trecut. În plus, o posibilă dorinţă de a reveni în televiziune a Biancăi ar fi putut fi un alt motiv de dispută între cei doi.
Acest lucru ar fi însemnat din nou navetă, distanţă între cei doi, lucruri care au mai dus la o despărţire provizorie, anul trecut, când Bianca Drăguşanu filma pentru "Burlăciţa".

5. Mediatizarea excesivă, o posibilă cauza incriminată de mama Prinţului


"E problema lor asta, mie nici nu-mi pare rău, nici nu-mi pare bine, am o părere bună despre ea, doar că nu sunt de acord cu ieşirile în presă, poate peste o lună îi auziţi că se împacă, el ştie", a spus mama fotbalistului. Femeia aminteşte de această mediatizare excesivă care, după părerea ei, ar fi stat la baza acestei separări. Pe de altă parte, se ştie clar că Bianca Drăguşanu şi-a dorit întotdeauna să devină vedetă, lucru afirmat chiar de ea, în direct, la Capatos acum câteva luni şi s-ar putea să nu fi rezistat în postura de viitoare soţie de fotbalist.
2 Februarie 2012
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicoleta pe 3 Feb 2012, 19:58
    bianca

    eu n-am sa inteleg niciodata cum o persoana precum catalin botezatu se poate incurca cu o astfel de femeie ar fi putut sa aiba macar o femeie desteapta , si frumoasa . cate o data chiar mie mila de el .

    1
    1

  • bogdan pe 3 Feb 2012, 19:53
    PT BIANCA

    EXISTA UN MOTIV...BIANCA I-A SPUS PRINTULUI K ARE PENISUL MIC...OMUL REVOLTAT SI ATINS IN ORGOLIU S-A LASAT FOTOGRAFIAT CU instrumentul muncii IN MINA KND SE ANTRENA...SI,UITE ASA PRINTUL I-A DAT flit CELEI MAI MARI '''VEDETE'''...DAR GASESTE EA ALT SPONSOR

    1
    1

  • ela pe 3 Feb 2012, 12:20
    Pitipoance

    Toate aceste fufe, care sunt disperate sa sara in patul acestor fotbalisti, ar trebui sa stie ca isi asuma riscul, ca dupa ce ei se satura de aceste "distractii" juvenile, dupa ce ei considera ca au "copilarit" destul si doresc sa se aseze la casa lor... e posibil sa le dea un sut in fund si sa-si caute o fata cuminte, o fata "neciuruita" si netrecuta prin patul multor altora dinaintea lor

    4
    2

  • Timisoara pe 3 Feb 2012, 10:27
    hihihihi

    La prins cu atatea....la prins cu SONIA aia din timisoara cu care vorbeste el de fff mult timp pe facebook....si din cate am inteles a si venit la tm pentru fata asta....iar BYBY s-a enervat,,,,,ca cica ptr aia ei mers pana acilo? HIIHIHIHIHIH...NU stiti multe !!!!!!!!!!!

    5
    2

  • ion pe 3 Feb 2012, 10:22
    ne am saturat

    ne am saturat de aceasta gonflabila sa ne o dati toata ziua la televiziuni si prin ziare! nu ne intereseaza nici un motiv care au facut o sa se desparta de nu stiu care de aceasta data! cristea si bote doi prosti ! mai bine si ar cauta o femeie cu creier ca p......zda ua toate si inca naturala nu cosmetizata!

    4
    2

  • RoMania pe 3 Feb 2012, 01:18
    Hai RoMania.....

    Parca de Cristea se aude ceva prin Romania , dar de Bianca trebuie intrebat pe la bordelurile de lux !!!

    5
    1

  • Diana pe 2 Feb 2012, 10:02
    Vedetele inchipuite

    Oameni buni,sa fim seriosi...Oare alte subiecte cu adevarat interesante nu putem avea?Aceste asa zise vedete,sa puna dracu mana sa munceasca.Sunt niste nulitati,nicidecum vedete.

    14
    2

  • lamultiani pe 1 Feb 2012, 19:07
    Este ordin de la bote ?

    Toata lumea stie ca bote a facuto femeie ! Acum cateva zile bote a declarat ca sa"r inpaca cu bianca ! Nu uiti mana care t'a hranit niciodata ! sau !!!

    15
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod