Papanaşi umpluţi cu tofu

Un produs gastronomic delicios, interesant şi potrivit pentru toată familia. Dacă până acum erai obişnuită să combini papanaşii cu dulceaţă şi smântână, astăzi îţi dezvăluim un alt mod de a pregăti delicioasele preparate.

Rihanna, interzisă în 11 ţări

La o zi după ce a fost lansat, videoclipul "S&M" al Rihannei a fost interzis în 11 ţări.

7 moldovence de succes şi secretele lor

Dacă eşti frumoasă, eşti moldoveancă şi ai puţin curaj, şansele tale să apari pe prima pagină a ziarelor sau să prinzi o emisiune la TV sunt extrem de mari.

Şerban Huidu: Starea lui la o lună de la accidentul dramatic

Acum o lună de zile (29 decembrie 2010), toată media din România anunţa că realizatorul TV Şerban Huidu este în comă, în urma unui traumatism cranian suferit pe o pârtie de schi din Austria.

Isterie TV: Goana după asistente sexy

Realizatorii din televiziuni au inventat o nouă meserie, care nu este foarte bine plătită, dar care deschide multe uşi pentru fetele care aspiră la statutul de vedetă.

Teo, aproape ucisă de pastilele de slăbit

Aceasta este teoria unui apropiat al vedetei, medicul la care mergea Teo împreună cu fetiţa ei, pentru vaccinuri.

Degradare TV: Top 6 bătăi cu vedete

Circul vinde, fustele scurte cu vedere la... vând, prostia vinde. Iata doar trei elemente care duc garantat la succes.

Vedete România: 9 perechi de buze dizgraţioase

Marinela Niţu, Simona Sensual, Denisa Tănase (Bambi), Andreea Antonescu sau Elena Băsescu sunt o parte dintre vedetele de la noi ale căror buze se încadrează în această categorie.

Vedete România: 5 părinţi cu probleme

Nicoleta Luciu, Ileana Lazariuc sau Bănel Nicoliţă nu s-au bucurat întotdeauna de viaţa pe care o duc acum, trecutul lor însemnând cu totul şi cu totul alte lucruri, străine total de strălucirea şi fericirea de astăzi.

Madonna: 10 ţinute care-i definesc nonconformismul

Este cea mai bine vândută artistă din ultimii 25 de ani, este vedeta care se reinventează la fiecare pas fără să-i fie teamă, şi nu face rabat la nicio nebunie care îi trece prin cap, este nonconformistă, este extrem de atent la tendinţe ca să ştie cu ce să vină în plus.

Tocăniţă de legume cu afumătură şi brânză

Tocmai ce au trecut sărbătorile de iarnă şi fiecare dintre noi aşteaptă cu disperare o masă plină de legume şi fructe ca să cureţe puţin stomacul de toate mâncărurile grele consumate în această perioadă.

Românii pe internet: Top 5 clipuri aberante

Nu ştiu alţii cum sunt sau nu sunt, dar la noi senzaţiile tari pot fi întâlnite la tot pasul. Românii sunt speciali, deosebiţi chiar, iar filmuleţele ce vor urma au menirea să-ţi demonstreze acest lucru încă o dată, dacă mai era nevoie. Exemple sunt destule, însă noi le-am ales pe cele mai tari.

România: Bendeac, cea mai extravagantă vedetă

Este Naomi, dar şi Traian Băsescu. Este Gigi Becali, dar şi Fernando de la Caransebeş. Bănel Nicoliţă, Marean Vanghelie sau Florin Piersic şi-au găsit un "frate geamăn" în personajele interpretate de Mihai Bendeac.

Cel mai bine plătite femei din lume îţi dezvăluie secretele lor

Maria Sharapova, Indra Nooyi sau Beyonce sunt numai trei dintre cel mai bine femei plătite din lume.

Mamele vor sta acasă 1 an, pe aceeaşi bani

Începând cu anul 2011, perioada de acordare a indemnizaţiei de creştere copil va fi redusă la un an, fără a fi afectată însă valoarea indemnizaţiei.

Mihaela Drafta lansează colecţia Eve in Love

Designerul Mihaela Drafta lansează luni 29 noiembrie, Eve în Love, o colecţie atipică în care se vor atinge tendinţele primăvară-vară 2011, într-o interpretare curajoasă şi lipsită de tabuuri.

România: Top 9 cele mai frumoase perechi de picioare din showbizz

Nicoleta Luciu, Mihaela Rădulescu, Cristina Spătar sau Valentina Pelinel sunt câteva dintre divele din România care surclasează pe oricine atunci când vine vorba de frumuseţea picioarelor.

Agnes Toma: Imagini inedite din colecţia de primăvară - vară 2011

Agnes Toma a lansat un preview al colecţiei sezonului următor, un sezon care, pentru designer, reprezintă o întoarcere la o exprimare minimală, la forme simple şi epurate, la rigoarea croitoriei masculine juxtapusă stării de feminitate esenţială, la un concept sintetizat in tema - "Echilibru. Androgin?".

România: Top 7 vedete înşelate în dragoste

Monica Columbeanu, distrusă de aventura soţului în jacuzzi. Andreea Bănică a sărit întotdeauna în apărarea soţului.

Răzvan Fodor eliminat de la "Dansez pentru tine"

Echipă formată din Răzvan Fodor şi Lena Rădulescu a fost eliminată aseară din competiţia Dansez pentru tine, difuzată de Pro TV.